wally_gatter Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Vin si eu cu o idee: protectia la scc sa fie gen feedback care sa actioneze direct asupra generatorului pwm , facandu-l pe acesta sa scada factorul de umplere pana la o limita prestabilita sau chiar zero. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Pai ideea e ca as vrea sa modific o sursa dubla reglabila, dar in loc de potentiometru sa pun o tastatura .... In ceea ce priveste programarea, ma cam depaseste.Exemplu. daca tastez 12.3 sau 18.9 sa am la bornele sursei tensiunea tastata..Sa fie cat mai eficienta, sa se stabilizeze repede, etc .....sunt genul care preferă să nu complice lucrurile mai mult decât e nevoie... așa că, dacă singurul lucru pe care-l vrei e să înlocuiești potențiometrul cu o tastatură... nu mai bine folosești un ”potențiometru electronic”, cu 2 taste up/down, din care faci reglajele?proiectul tău ar fi de departe mult mai ușor de pus la punct începând de la 0, adică de la ”am un traf care dă 20V/2A (de pildă), și vreau să obțin o sursă reglabilă digital folosind un pic”... Link spre comentariu
Juice Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Hmm , intr`un fel ai dreptate Mifty.Daca nu se poate realiza ceea ce doresc, raman la ideea ta, si anume cea cu butoane ...Ma gandesc ca ceea ce vreau sa fac ar ajuta si pe altii ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum