satelit Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Am cumparat un Bluetooth mai de mult si vrea sa-l folosesc dar nu prea stiu cum.Acest Bluetooth functioneaza pe USB cu un soft instalat in PC (BlueSoleil). Cind am instalat acest soft (BlueSoleil),si-a format mai multe porturi virtuale RS232,si un port de retea(TCPIP).Eu vreau sa accesez mai mult porturile seriale pentru comunicarea cu alte calculatoare cu Bluetooth dar nu prea stiu cum sa fac. In windows XP->Device Manager poturile virtuale RS232 exista,si in LabView sunt dar nu pot comunica cu aceste porturi virtuale,si nici pe TCPIP nu pot comunica,adica dupa scanare chiar daca am un wirless nu gaseste portul. Daca aveti ceva idei va rog sa ma ajutati. bogdanm: evident, se muta la "Diverse" Link spre comentariu
CristianC Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Si eu am Bluetooth de tip BlueSoleil. Daca ai WinXP cu SP2 nu mai ai nevoie de programul BlueSoleil. Ti-l detecteaza WinXP direct si merg aplicatiile care acceseaza porturile virtuale. Poti sa-l configurezi din Control Panel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum