Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire kit amplificator subwoofer 100w

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

...Kitu ala este un adevarat pericol pt boxe.

Din cate vad in poza, kitul pare a detine si DC-Detect deci daca este asa atunci nu sunt deloc de acord cu afirmatia aia. Oricum in cel mai rau caz se poate folosi protectie din asta, o placuta mica si ieftin de realizat. La urma urmei, orice amplificator fara cond pe iesire este un posibil distrugator de boxe daca nu se foloseste dc-detect.Acuma, s-a specificat un traf de 2x26Vca la 100W, oare nimeni nu sesizeaza ca pentru Vca-ul ala nici 2A e prea putin? Probabil ar putea fi folosit doar pentru un singur modul si la sarcini de minim 8 Ohm.Nu stiu in ce masura kitul este mai slab decat TDA7294 ( spre exemplu ), oricum la pretul ala nu se poate pretinde performanta, dar poate ca nici nu este necesara pentru autorul subiectului, eu cred ca ar putea totusi sa-l testeze ca pretul este suficient de mic, si daca nu-i convine se poate indrepta catre ceva mai bun.
Link spre comentariu

...Kitu ala este un adevarat pericol pt boxe.

Din cate vad in poza, kitul pare a detine si DC-Detect deci daca este asa atunci nu sunt deloc de acord cu afirmatia aia. Oricum in cel mai rau caz se poate folosi protectie din asta, o placuta mica si ieftin de realizat. La urma urmei, orice amplificator fara cond pe iesire este un posibil distrugator de boxe daca nu se foloseste dc-detect.Acuma, s-a specificat un traf de 2x26Vca la 100W, oare nimeni nu sesizeaza ca pentru Vca-ul ala nici 2A e prea putin? Probabil ar putea fi folosit doar pentru un singur modul si la sarcini de minim 8 Ohm.Nu stiu in ce masura kitul este mai slab decat TDA7294 ( spre exemplu ), oricum la pretul ala nu se poate pretinde performanta, dar poate ca nici nu este necesara pentru autorul subiectului, eu cred ca ar putea totusi sa-l testeze ca pretul este suficient de mic, si daca nu-i convine se poate indrepta catre ceva mai bun.
Deci eu am specificat ca nu ma pricep la electronica,daca este nevoie masur traful sa vad cati Amperi are.Nu am pretenti HI-FI de la acest kit,ori cum nu sta la mine mult timp,si v-a merge la un necunoscator care v-a arde ceva.Nu as vrea sa trec pe ceva kit de TDA,pentru ca nu vreau sa fac o punte redresoare(o stiu face,am mai facut,dar nu vreau sa imi tare irosesc timpul,ca as vrea sa imi pun kit-ul intr-o boxa),dar as vrea sa stiu cum pot face sa scot de la acest kit si medii si inalte.Sper ca m-am facut inteles!Multumesc pentru raspunsuri!
Link spre comentariu

Cred ca la montajul ala chiar daca finalii aia sunt plapanzi, se pot pune altii mai aproape de adevar, probabil se mai poate imbunatati schema sau se mai poate schimba ceva electrolitici pe ici pe coloOricum ar fi, cum s-a zis si mai sus, la banii aia n-ai sa reusesti sa faci nimic de la zero

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări