Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc o surubelnita Torx T8/T8H cu gaura in mijloc?

Vizitator DSpider

Postări Recomandate

Vizitator DSpider

Salut.Caut si eu o surubelnita T8 (sau "T8H", cred), dar nu gasesc nicaieri. Mai este cunoscuta si ca ceva de genul Torx T8 "Security" sau "Tamper-proof", etc. Aveti idee?Mersi frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Th3_uN1Qu3

1

• corneillus

1

Top autori în acest subiect

sau mai bine luati un set de bituri. am luat eu de la dede...man, bituri bosch, cred ca in jur de 30 buc orientativ in set, aveti si pz, ph, torx si cu gaura si fara diverse marimi, parca 39 lei am dat pe set. aveti si prelungitor de bit cu blocare, il bagati intr-o autofiletanta sau bormasina si ati rezolvat problema. asa arata indivizii:

http://picture.yatego.com/images/49997d ... halter.jpg

Link spre comentariu
Vizitator DSpider

Da, așa e.7 RON la unul din magazinele de pe acolo. E albastră cu vârful negru și scrie pe ea că este marca "Pro'sKit". E mai mult decât suficientă pentru ce-am eu nevoie. În Hornbach una costă 17 RON, și nici n-are gaură (dar deh, e marcă germană din seria "Precision" sau ceva de genu', sculă).Mersi frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări