Vizitator DSpider Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Salut.Caut si eu o surubelnita T8 (sau "T8H", cred), dar nu gasesc nicaieri. Mai este cunoscuta si ca ceva de genul Torx T8 "Security" sau "Tamper-proof", etc. Aveti idee?Mersi frumos. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Eu nici nu ma mai omor sa caut asa ceva, rup cuisorul ala din mijloc si folosesc un Torx obisnuit, fara gaura. Link spre comentariu
corneillus Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 sau mai bine luati un set de bituri. am luat eu de la dede...man, bituri bosch, cred ca in jur de 30 buc orientativ in set, aveti si pz, ph, torx si cu gaura si fara diverse marimi, parca 39 lei am dat pe set. aveti si prelungitor de bit cu blocare, il bagati intr-o autofiletanta sau bormasina si ati rezolvat problema. asa arata indivizii: http://picture.yatego.com/images/49997d ... halter.jpg Link spre comentariu
Vizitator DSpider Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Scump la 40 RON.Vreau doar o singură șurubelniță. Nu prea aș vrea să rup pinul ăla. :( Tre' una cu gaură. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 In Obor pe Maica Domnului. E in jur de 7-8 lei una. Mai grav e cand ai un torx d-ala mare, T20, T25, T30, ca-s scumpe in draci surubelnitele... Link spre comentariu
Vizitator DSpider Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Da, așa e.7 RON la unul din magazinele de pe acolo. E albastră cu vârful negru și scrie pe ea că este marca "Pro'sKit". E mai mult decât suficientă pentru ce-am eu nevoie. În Hornbach una costă 17 RON, și nici n-are gaură (dar deh, e marcă germană din seria "Precision" sau ceva de genu', sculă).Mersi frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum