viorelwio Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 salut si la multi ani tuturor, am si eu o masina de spalat orion model om800 . orice comanda i dau pulseaza intermitent toate ledurile. probabil e defect programatoru modulu electronic / va rog sa ma ajutati cu sfaturi ? unde gasesc sa cumpar alt modul ,sau daca merge reparat ce sai verific ,sau ce sai schimb multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Ar trebui in primul rand sa numeri de cate ori pulseaza ledurile, la multe masini asta semnifica un cod de avarie, care se poate identifica din cartea tehnica a masinii. Verifica daca are presiune de apa suficienta la furtun, daca motorul are perii bune, daca rezistenta de incalzire nu ,,da la masa,, etc. Eu cred ca ea semnalizeaza o eroare care trebuie interpretata dupa manual.Citeste manualul si la sfarsit trebuie sa aiba si cateva indicatii despre asta. E vorba de asta ? http://www.orionelec.com.cn/pro_show.asp?bid=183 Link spre comentariu
viorelwio Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 nu am manual nici pe net nu gasesc am sa verific motoru si rezistenta apa e in regula ,,e un inceput multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Verifica butoanele de comanda sa nu aiba rezistenta reziduala (umezeala), filtrul de la furtunul de apa sa nu fie infundat cu rugina (am gasit cateva) da-o cu fundul in sus si uita-te cu atentie sa nu fie infundata cu calcar pe la conducte, presostatele sa fie bune, inchizatorul usii sa functioneze, termistorul de langa rezistenta sa fie bun, carbunii motorului sa fie in contact cu colectorul (nu pleaca daca nu ,,simte,, motorul).Daca toate perifericele sunt OK, atunci iei la intrebari modulul de comanda. Astuia-i verifici releele in primul rand, triacele de comanda a pompei, blocaj usa, etc. Nu in ultimul rand tensiunea de alimentare, fiind surse in comutatie, se mai duc condensatorii de filtraj, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum