Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Impedanta casti

bluerocket

Postări Recomandate

Buna ziua. Doresc sa cumpar niste casti pentru un telefon Nokia. Din experienta mea am observat ca nu toate castile care au jack de 3,5 se si potrivesc la telefonul meu. De exemplu castile unui coleg primite cu Iphone nu se potrivesc cu Nokia-ul meu in sensul ca muzica e total distorsionata. Conteaza cumva impedanta castilor? Am vazut ca variaza de la casti la casti. Cum e bine sa fie impedanta, mai mare, mai mica? Cum imi pot da seama ce se potriveste la telefonul meu? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvan-l

2

• ratza

1

• andreivlad1999

1

• bluerocket

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Impedanta castilor trebuie sa fie mai mare decat impedanta minima a sursei de semnal. Castile cu impedanta mai mica decat cea minim acceptata de sursa de semnal pot duce la arderea acesteia.

Link spre comentariu

impedanta castilor pentru telefoane este in cele mai multe cazuri 32 ohm , in cazuri mai rare la sony 16 ohm

orice casti audio cu jack de 3,5 mm si 3 contacte vor functiona pe orice telefon

la castile de tip HF , adica cele cu microfon si buton de apel sunt doua tipuri de conexiuni

1 :conexiune normala cu masa la primul contact de langa izolator

2 :conexiune cu masa la al doilea contact de langa izolator

daca se conecteaza la un telefon un set de casti cu conexiune inversa nu va fi detectat sau se va auzi incet si cu distorsiuni

mai pe larg aici :

http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... apple.html

Link spre comentariu

rog un moderator sa uneasca cele doua mesaje consecutive in cazul tau ( nokia ) sunt folosite ambele tipuri de conexiuni in functie de model si platforma HWfara a sti modelul nu pot sa-ti recomand nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări