Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Caut niste scheme de boxe, exact ca cele din poza :yawinkle: am cautat dar nu am gasit, si sper ca poate aici gasesc :yawinkle: Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 offtopic ... schimba si tu avatarul ca ocupi jumate de ecran sau schimba rezolutia la avatar Ontopic: e nevoie de cel putin dimensiunile incintei, si daca stii si modelul difuzoarelor ar fi perfect ... Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Pana maine daca nu-ti schimbi avatarul ( cu unul mai mic, de max 80x80 pixeli ) iti sterg topicul !!! Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Am nevoie sa imi dati masurile unei incinte pentru a adauga 2 difuzoare de 38" si 2 tweetere. Si eventual masurile laoalta incinta pentru 2 difuzoare de 48" cu 2 tweetere!Multumesc, astept raspuns! Link spre comentariu
yuly4you Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 48"???????????? :axe: :toimonster: :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :banghead: :violent3: :death: Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Da, cei cu asta? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Deci ca sa intelegi ceva: diamnetrele difuzaorelor se masaora in cm sau inchi ( " )1 inch ( " ) = 2.54 cmdeci la 48" inseamna ca ai difuzoare de 121 cm diametru ...Ca sa recapitulam...ar trebui sa-ti sterg topicul pt ca nu ai citi al odilea topic sticky de la incinte, unde era prezentat si un mic regulament...pt ca ti se raspundeau la cateva intrebari,pe care paote o sa le pui mai tarziu...citeste topcul acela, sa vezi cum se calcuelaza cutiile si dupa aia mai vorbim... :axe: Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Soryy de 38cm si de 48cm :tonqe: Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Boxele se fac in functie de difuriasa ca spune-necam ce difuzoare vrei sa folosesti?cati bani vrei sa dai pe ele?Ca si principiu prima boxe mi se pare cam porcarie.Tweeterele sunt f departate, si de la o anumita distanta le vei auzi raspunsul combinat, cu varfuri si goluri in frecventa.Un tweeter de calitate face fata linistit la 2 woofere. Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Nu este problema de bani, Vreau sa pun 2 woofere de 38cm si un tweeter sau cum spui tu ca este mai bine. Ma intereseaza masurile incintei pentru configuratia de mai sus :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Mersi mult, soryy nu mam fost atent la schita :smt003 Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 mdf > osb> palsa ramforsezi puternic icinta Link spre comentariu
Vizitator djrobo Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Mersi :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum