Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

v260b1-l13

Gabriel_S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

5

• Gabriel_S

2

• ANDRASONI LUCIAN

1

• dan cod

1

• 1 an mai târziu...

Salutare domnilor,

A mai reparat cineva acest panel V260B1-L13 ? Am unul care inca nu l-am desfacut si vreau sa stiu daca este asemanator cu V260B1-L03,04 ca sa nu mai muncesc degeaba sa-l desfac. Multumesc .

Link spre comentariu

Ceva idei ? nimic ? nu este nimeni care sa mai fi avut panelul asta cu probleme ? hai ca pana la urma il desfac, sa vad ce si cum, ca trebuie sa-i dau un raspuns clientului. multumesc.

Link spre comentariu

Ok, multumesc !

A=86 ohm

B=50 ohm (am gresit padul la masuratoarea anterioara, lucrez cu ecranul scos din suport, cu fata in jos, sa nu mai fiu nevoit sa indoi driverul, e mai periculos dar sunt atent, doar facem arta, nu ?  )

C=21 ohm

D=12 ohm

E=17 ohm

F= app. 1,7 Mohm

G=85 ohm

Editat de geoky
Link spre comentariu

si cum a-ti reparat,ca la Sharp-ul meu cu versiunea L11 nu am cum masura pe driveri nimic,traseele sunt microscopice si nu sunt puncte ca la L04. a mers tot cu burete,dar de o vreme iar face fite pana se incalzeste un pic display-ul.ceva poze ar prinde bine,va rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări