marius75 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Salut. Am facut cateva cautari pe net dar nu sunt prea convins de raspunsurile gasite, asa ca va intreb si pe voi sa nu fac vreo prostie...In principiu este vorba despre iesire pentru casti a amplificatorului romanesc A350 din care vreau sa scot semnal audio pentru alte doua amplificatoare (momentan sunt legate prin iesirea de casti a fiecaruia). Ma gandesc daca nu cumva se influenteaza electric si sa se lase cu fum... Am vazut ca se gasesc splitere (de la 1x jack stereo la 2x jack stereo) deci este posibil sa nu se intample nimic rau dar am zis mai bine sa intreb. Multumesc! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Eu nu as scoate semnal de pe iesirea de casti. Iesirea de casti este conectata la etajul final astfel ca vei prelua toate zgomotele produse de acesta(fasait, brum etc). Ar fi de preferat sa iei semnal de la intrarile in etajele finale si nu de la iesirile acestora(iesirile de casti). Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Asta ar presupune sa ma apuc sa modific...alte mufe, etc..semnalul este destul de bun si asa, fara fasait/brum, chiar si la volum mare. Prefer sa raman prin mufa de la casti pentru ca toate amplificatoarele vor fi atacate doar din potentiometrul de volum de la A350, pe care il pot schimba destul de usor. Ma intereseaza doar daca vor aparea probleme in situatia in care leg doua amplificatoare de la aceeasi iesire de semnal audio. Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 In mod normal nu ar trebui sa apara nici o problema. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Va multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum