validae Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Uite ce-am facut in zece minute la birou (nu in atelier) dintr-o lanterna si o bucata de NiCr de 0,2mmAm si o filmare, sa vad cum o incarc. daca dai o bere mare, fac varianta ,,Deluxe,, cu buton si dimensiuni mai mici Acolo am trei acumulatori de 2000mA inseriati, pe care-i aveam prin geanta. Link spre comentariu
Vizitator florinbuda Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Am tot încercat să calculez proprietățile fizice și chimice ale materialului ipotetic dar n-am reușit. În schimb am cumpărat cea mai mic rezistor (9 ohmi) și l-am pus la o baterie de 9 volți - a fost exact ce doream : s-a înfierbântat și a trecut prin Plastic - de aici a fost simplu. Mulțumesc tuturor pentru idei! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 9 V/9 Ω = 1 ΑV-aş ruga să ne comunicaţi câte zeci de secunde(cred că minute ar fi prea mult) rezistă o biatăbaterie de 9 V la acest consum.Chiar vă convine (d.p.d.v. financiar) această soluţie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum