Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot obtine 200 de grade Celsius cu 9 Volti ?

Vizitator florinbuda

Postări Recomandate

Uite ce-am facut in zece minute la birou (nu in atelier) dintr-o lanterna si o bucata de NiCr de 0,2mmAm si o filmare, sa vad cum o incarc. :freaza: daca dai o bere mare, fac varianta ,,Deluxe,, cu buton si dimensiuni mai mici :rade: Acolo am trei acumulatori de 2000mA inseriati, pe care-i aveam prin geanta.

post-21106-13982973504_thumb.jpg

post-21106-139829735058_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

5

• Marian

3

• validae

3

• andreivlad1999

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator florinbuda

Am tot încercat să calculez proprietățile fizice și chimice ale materialului ipotetic dar n-am reușit. În schimb am cumpărat cea mai mic rezistor (9 ohmi) și l-am pus la o baterie de 9 volți - a fost exact ce doream : s-a înfierbântat și a trecut prin Plastic - de aici a fost simplu. Mulțumesc tuturor pentru idei!

Link spre comentariu

9 V/9 Ω = 1 ΑV-aş ruga să ne comunicaţi câte zeci de secunde(cred că minute ar fi prea mult) rezistă o biatăbaterie de 9 V la acest consum.Chiar vă convine (d.p.d.v. financiar) această soluţie ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări