74dorian Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 IEI a facut amplificatoare de 2x60 si 2x100 comandate de un preamplificator.Sunt poze pe NET. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Da era unul cu 2 trafuri de alimentare,și 4 tz Darlington pe canal iar pe volum avea un comutator, tastatura, nu avea reglaj de ton iar panoul frontal semăna cu cel de la egalizorul 350 la fel și butonu de p/o. Link spre comentariu
Shambala Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Depinde de tensiunea de alimentare. Daca este 2x35Vcc mai greu sa scoata 100W, dar depinde si de conditiile de masurare. Daca se accepta distorsiuni de 30% ... poate. In general denumirile plecau de la puterea de iesire. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 19, 2021 Partajează Postat August 19, 2021 21,4vrms/20,2vrms ambele canale odata frecventa de 50Hz la limita de intrare in clipping, la 227Vac retea, rezistenta 4 ohmi/300W. Am gasit fisierul text pe care-l aveam in un folder cu amplificatoare masurate dealungul timpului. Masurat de mine acum vreo 6-7 ani, la mine la munca, unde am tensiune foarte buna N-am poze si nici filmari din pacate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum