Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul AS2050..ma gandeam să-l modific...

Vizitator Gabi Rotariu 17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

4

• wally_gatter

4

• marianjoita

2

• doru77

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca as avea ceva timp liber (doar peste o luna o sa am) , as zice sa imi trimiti modulele de amplificare cu radiatoarele si ti le-as reface eu.. daca se gaseste altul...intre timp...

Link spre comentariu

Leco sa nu exageram, este totusi vorba despre o singura pereche de finali si alimentari relativ mici, mi se pare o risipa nejustificata folosirea a astfel de prefinali, pana si BD139-140 isi vor face treaba acolo. Cat despre finali, recomand totusi patrarea originalilor 2N3055.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Va salut ,ultimul comemtariu este din 2014 dar imi incerc norocul .Detin un Amp AS2050 si din cate vad un condensator dintre cele 4 este umflat oare unde pot afla valoarea lui sa pot sa il schimb ca nu scrie nimic pe el!?Multumesc

Link spre comentariu

De curiozitate, stie cineva care a fost cel mai puternic amplificator stereo cu tranzistori fabricat in intreprinderile din Romania inainte de 1989?

Link spre comentariu

Stereo nu stiu. Mono s-a facut unul de 250 W la atelierele CFR (pentru sonorizari în gari, autogari, etc.). Avea atât iesire de joasa impedanta cât si iesire de linie (30, 70, 100 V).

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri.

Dar AS2050 pe ce loc s-ar clasa in topul celor mai puternice amplificatoare stereo cu tranzistori fabricate in intreprinderile din Romania inainte de 1989?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări