Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Salut!Am avut 2 statii as2050 si le-am stricat cand eram mai mic ,acum imi pare rau dupa ele :cry: ...1)eu vreau sa refac toata statia!ma gandeam sa bag in ea 2 kituri TDA7294(de pe mivarom) si sa pastrez traful si corectorul de ton(daca e cazul,am comandat altul tot de pe mivarom...),oare traful imi va duce sau imi va arde kiturile? traful are 3 iesiri (12V,25V,50V) este corect?inca nu sunt sigur ca nu am masurat recent,doar ce imi mai aduc aminte...vreau sami fac o statie 2X100w...2)am cautat pe net si am gasit boxele de la statie,mie din boxe mia ramas dor cutia la care iam schimbat fata si(iam adaugat un dif alien de 8"/4ohmi si 2XF32)si acum ma gandeam sa fac 2 boxe aproximativ identice ca cele originala,de pe site-ul mivarom voi face toate cumparaturile!..voi posta imagini cu amp-ul,boxa care o am si cele originaleimi puteti arata si o schita usoara cu un filtru bass,medii si inalte?Multumesc! Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Sincer, ti-ai batut joc de ele. Puteai sa te interesezi inainte care erau performantele lor, ai fi vazut ca erau net superioare.Pacat de ele!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 stiu...aveam vre-o 12-13 ani pe atunci,acum am 16 si chear imi pare rau cate am stricat... Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 La fel si cu boxele. Cu difurile piezo se vor auzi ca naiba. Mai bine cauta niste difuri originale Link spre comentariu
Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 vreau sa nu intelegeti ca leam stricat de bune!sau probabil nu am stiut eu cum se foloseste,o stratie am primito intreaga(fara interventii) si o a doua nu avea traf si fata,si boxa era toata roasa de soareci nu mai putea fi folosita.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 pacat de sarmana AS2050.. Dar inca nu e prea tarziu ca sa o reconditionezi.. va costa ceva (nu tare mult) , dar merita efortul.. este un apmplificator foarte bun comparativ cu chinezariile de pe piata.. eu am modificat doua astfel de amplificatoare , si din cate stiu eu si Marian a imbunatatit unul.. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Ufff deprimante poze... si uite ce se intampla atunci cand nu stii pretui ceva, ceva de genul asta am facut eu pe vremea lui ceasca cu 2 picupuri pacific ( de fapt radio din alea cu picup deasupra... in fine intelegeti voi ), iar mai tarziu am regretat. In fine, eu pentru AS2050 al meu n-am precupetit nici un efort pentru a-l aduce la forma de glorie: http://elforum.info/viewtopic.php?p=1400193#p1400193 Concluzia ar fi ca si pe asta de l-as avea, l-as restaura, placile inca exista, traful exista, carcasa inca este ok si poate fi restaurata, putin imi pasa daca nu mai sunt toate componentele pe placi, le pot inlocui simplu, as obtine ceva mult mai bun decat TDA7294 ( inclusiv la capitolul putere ), care TDA la varianta simpla nu iti da in veci 100W decat poate daca il fortezi la limita desi nu recomand. In fine, fiecare cu preferintele lui. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Si eu sunt de aceeasi parere , inca mai poate fi "salvat" ... Din ce se vede in poze inca are piesele originale pe placi. Am vazut asa zise amplificatoare de sonorizari , chinezarii de altfel , subdimensionate intru totul , dar AS2050 este supradimensionat , ma refer la alimentare (trafo) si la radiatoare este foarte generos pentru o singura pereche de finali. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Pe al meu, cu boxe de 4 Ohm, n-am reusit decat sa incalzesc superficial radiatoarele in ciuda stresului la care am supus ampliful pentru a-l testa sa vad "ce stie", asadar intr-adevar, este un amplif fiabil din punctul asta de vedere. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Normal, a fost gîndit de la început să fie ''european'' nu ''japonez''. La fel erau şi celelalte amplifuri româneşti. Link spre comentariu
Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 pai ce sa fac?am 4 placute pentru final(trebuie sa le pun BC-uri),3 placute mono la corectoru le ton,balans...(una functioneaza,am testato eu dar are zgomot de fundal mare), si 2 placute cu butoanele alea dar nu stiu cum se leaga...traful e de 2X55v DC si 1X12v DC (pe el ar merge 2 kituri tda 7294 in punte?).ca sa il fac 2X50w cum era inainte imi trebuie final si prefinali...dar am nevoie si de ajutor pentru ca nu cred ca ma voi descurca singur(la amp-uri pe tranzistori nu ma prea pricep dar la cele pe CI mii mul mai usor...) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 multimetrul tau e decalibrat rau de tot. are 2x25Vac traful si aproximativ 35V DC dupa redresare si filtraj.. Link spre comentariu
gab19 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 salut pentru inceput potzi sa ne spui clar ce ai de gand sa faci cu privire la aceasta statie si anume vrei so faci aproape de original cum mergea ea o data sau vrei sa folosesti alte kituri de amplificatoare ... cu ce ai masurat tensiunile scoase de traff ca ai o problema mare cu multimetrul daca a ajuns sa masoare cu 20v mai mult decat tensiunile normale ale trafului.. daca vrei potzi da un search pe google si sa te interesezi cat de putin despre aceast amplificator si anume as2050 Link spre comentariu
Vizitator Gabi Rotariu 17 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 1)Scuze!,am masurat gresti traful!,am masurat cu un aparat analogic care are tot felul de gradatii....2)am da gand sa bag in el 2Xkituri TDA7294Care ar suna mai bine? vechii tranzistori sau tda-urile? Link spre comentariu
valentin23 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Salut, eu zic sa incerci sa o pui pe picioare cum era ea din fabrica.Piese se gasesc usor, sunt ieftine (finali , prefinali cred ca gasesti si pe la colegi), noi te ajutam unde te incurci ,nu este o schema grea. Cu tda7294 mai ales astia chinezesti, o sa te saturi de schimbat la ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum