bradacalin Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 stie cineva statia asta?? cik are finalii arsi..stiti ce finali are si cat costa? cat scoate? cam cat face...s-o cumpar cu finalii arsi? multumesc Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 De ce nu te-ai uitat pe spatele ei sa vezi o serie ceva, ca sa putem cauta ceva pe google. Daca are finalii arsi, o desfaci de fata cu ala si te uiti. Trebuie sa te asiguri ca nu a umblat in el sa scoata altceva din ea inainte de a o vinde (daca ar fi arsa, eu asa as face) Link spre comentariu
bradacalin Postat Octombrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2006 inca nu am apucat s-o vad decat in poze...si asa a zis ell, ca are finalii arsi.e 2x100.ma gandeam ca a mai vazut cineva modelul sa-mi zica daca am dreptate.. Link spre comentariu
bradacalin Postat Octombrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2006 deci nu ma poate ajuta nimeni? come on lume...tre sa fi vazut/auzit cineva chestia aia... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Este model TRIO KA-4500. Din pacate nea Gogu nu a dat rezultate,doar ce am vazut in poza.Tipul de amplificator este scris sub butonul de volum in dreapta jos.Daca vrei sa cumperi amplificatorul cel mai bine este sa-l desfaci lafata locului sa te asiguri ca nu lipseste nici o componenta si sa vezice componente foloseste pentru finalii de putere, tranzistoare sau integrate.Din denumire TRIO stereo integrated amplifier s-ar putea sa aiba integrate ca amplificatoare de putere, poate din seria STK.STK in functie de putere sunt destul de scumpe, in jur de 100Ron bucata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum