Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Isophon P 203 S -PSA 203S- boxa vintage?!

misu ploiesteanu

Postări Recomandate

am o pereche de difuzoare p 203s (4ohmi 25W)(banuiesc ca sunt tot psl -dar notatia este incompleta) si sunt pe cale de a achizitiona inca una de la un coleg de forum Isophon PSL 203 S Posted Image

as vrea cu ele sa construiesc o boxa pe 8 ohmi cu trei cai pe care sa o folosesc la magnetofonul pe lampi pe care il am(un AKAI1710) cu finale ecl82 si la viitorul amplificator(este in ciorna :rade: )cu EL84 PP-trafuri de iesire am de la un GRUNDIG Mandello cu ell80.

rugamintea mea la dumneavoastra avind in vedere cunostintele limitate privind aceasta latura sa imi dati niste sfaturi privind volumul cutiei, forma, modelul de difuzoare pe care sa le folosesc ca medii si inalte si deasemenea schema filtrului necesar... :jytuiyu

multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

2

• misu ploiesteanu

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt difuzoare de banda larga - sau pt cei mai cusurgii - de medii.Din pacate au 4 ohmi asa ca pt a folosi 2 perechi o solutie ar fi incinte pe 2,5 cai (si chiar asa sigur vor cobora spre 2,5 ohmi). Nu este o buna idee.

Link spre comentariu

eu ma gindeam la inserierea lor. din cite am vazut frecventa de rezonata este 25hz banda 35-7000hz asta nu inseamna ca poate fi folosit ca difuzor de bas?

Link spre comentariu

Cu două difuri în cutie se modifică mai multe caracteristici. Totul e să fie cît de cît identice ca stare tehnică cele 4 difuri de joase pe care le vei folosi. Se pot face cutii închise ptr ele.

Link spre comentariu

Eu nu agreez ideea inserierii difuzoarelor, dar daca pe alea le ai si vrei sa lucrezi cu ele - le inseriezi si asta este.Caz in care, daca faci cutii inchise, basul va fi si mai "diluat" iar volumele ar trebui separate pt fiecare difuzor.Nu cred ca vor necesita vreo medie, e bine sa testezi inainte de a mai da bani pe inca niste difuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări