Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce fel de transformator este?

cearda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cearda

2

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

E o sursa in comutatie pentru lampi cu halogen. Are iesire pe curent alternativ, ca becurile cu incandescenta nu sunt pretentioase :rade:, li se mai zice si ,,transformatoare electronice,,

Link spre comentariu

E o sursa in comutatie pentru lampi cu halogen. Are iesire pe curent alternativ, ca becurile cu incandescenta nu sunt pretentioase :rade:, li se mai zice si ,,transformatoare electronice,,

Sursa in comutatie fare CI ?,si transformatorul ala mic scoate 9A?Care este formula pentru calculul acestor transformatoare?De exemplu: daca vreau in loc de 12v sa scoata 16,ce trebuie modificat?
Link spre comentariu

Numarul de spire din secundar stabileste tensiunea. Dar vezi ca la tensiune marita, curentul va fi proportional mai mic pentru a pastra puterea totala.Poti sa faci din sursa aia un pistol de lipit, inlocuind secundarul de n spire cu una-doua spire din bara groasa de cupru.A fost un topic dedicat acestui experiment, am facut si eu unul si mergea bine, l-am dat unui coleg.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări