liuro Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Buna ziua ! Am un tv LG care are mufele scart, s-video si rca, la pc am dvi (cu adaptor pentru vga) si hdmi. Ce tip de cablu pot folosi pentru a conecta tv la pc? Link spre comentariu
nordix Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Buna ziua ! Am un tv LG care are mufele scart, s-video si rca, la pc am dvi (cu adaptor pentru vga) si hdmi. Ce tip de cablu pot folosi pentru a conecta tv la pc? Cred ca un adaptor scart vga ar fi ideal.....Vezi ca ti-am dat mesaj privat cu un site de unde poti lua , vedea sau poti sa te inspiri asupra ce ai nevoie.... Link spre comentariu
liuro Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Multumesc pentru ajutor ! O sa procur astfel de adaptor . Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Eu am conentat Tv-ul prin intermediul unui cablu hdmi .... cred ca e mult mai comod. Link spre comentariu
nordix Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Eu am conentat Tv-ul prin intermediul unui cablu hdmi .... cred ca e mult mai comod.Anuntul era urmatorul.....Buna ziua ! Am un tv LG care are mufele scart, s-video si rca, la pc am dvi (cu adaptor pentru vga) si hdmi. Ce tip de cablu pot folosi pentru a conecta tv la pc? Era mai comod daca avea si la tv o mufa mama HDMI....In lipsa ei se poate servi tot de adaptoare..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum