Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru activ sub auto-schema si pcb

dre

Postări Recomandate

Am gasit pe acest site http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html un filtru low pass pt subwoofer.

Se preteaza pentru folosirea la auto? Vad ca acolo scrie +-12 V.Voltajul la majoritatea autoturismelor ajunge si la 14.4 V....de asta va intreb...rezista?

Ic-ul TL082 da rezultate bune sau ce ar trebui sa pun?

Nu vad cati db/octava are.

Am mai gasit scheme cu filtre dar nici unul nu avea cablaj...si pt un newbie..conteaza:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dre

6

• niq_ro

3

• florin01

2

• cosmin_h

2

Top autori în acest subiect

Salut,Filtrul ala e ok, l-am facut mai demult si merge bine, DAR cere alimentare diferentiata :yawinkle: +/-12V iar tu ai la masina 14V tensiune simpla.Poti incerca sa il alemtentezi printr-un divizor rezistiv care sa iti imparta tensiunea in aproximativ +/- 7V si cred ca va merge ... nu am incercat, da am mai facut asa si a funtionat.Eu filtrul asta l-am folosit in masina impreuna cu un montaj mic cu un 555 care face din +12V .. -12V :yawinkle: Iti atasez schema mai jos.PS. Trebuia sa postezi la accesorii audio.

Link spre comentariu

E clar...renunt si la filtrul asta ..prea complicat....Unul care sa se poata alimenta la masina direct..fara alte artificii nu aveti? Ps1:Poate aveti si cablajul la el....Ps2:Sorry pt postatul aiurea...m-am gandit la voltaj cand am postat

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Ma interesa proiectul pentru ca as vrea sa modific in el cate ceva si sa vad ce consecinte are in simulare.Ps1 :thx florin01 pt schema si proiect.Este exact ce imi trebuie.Ps2 :thx de asemenea si celorlalti care au venit cu idei si sfaturi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări