dre Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Am gasit pe acest site http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html un filtru low pass pt subwoofer. Se preteaza pentru folosirea la auto? Vad ca acolo scrie +-12 V.Voltajul la majoritatea autoturismelor ajunge si la 14.4 V....de asta va intreb...rezista? Ic-ul TL082 da rezultate bune sau ce ar trebui sa pun? Nu vad cati db/octava are. Am mai gasit scheme cu filtre dar nici unul nu avea cablaj...si pt un newbie..conteaza:) Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Salut,Filtrul ala e ok, l-am facut mai demult si merge bine, DAR cere alimentare diferentiata :yawinkle: +/-12V iar tu ai la masina 14V tensiune simpla.Poti incerca sa il alemtentezi printr-un divizor rezistiv care sa iti imparta tensiunea in aproximativ +/- 7V si cred ca va merge ... nu am incercat, da am mai facut asa si a funtionat.Eu filtrul asta l-am folosit in masina impreuna cu un montaj mic cu un 555 care face din +12V .. -12V :yawinkle: Iti atasez schema mai jos.PS. Trebuia sa postezi la accesorii audio. Link spre comentariu
dre Postat Octombrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2006 E clar...renunt si la filtrul asta ..prea complicat....Unul care sa se poata alimenta la masina direct..fara alte artificii nu aveti? Ps1:Poate aveti si cablajul la el....Ps2:Sorry pt postatul aiurea...m-am gandit la voltaj cand am postat Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 daca esti incepator, iti indic unul pasiv..a fost postat de userul Jules00 (http://www.jules00.home.ro/ )... Link spre comentariu
Incepator Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 Asta este destul de bun si simplu Link spre comentariu
cosmin_h Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 daca nu e cu suparare.....are cineva si cablaju desenat??daca il are cineva il rog sa mi-l dea si miemerci :prayer: Link spre comentariu
cosmin_h Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 daca nu e cu suparare.....are cineva si cablaju desenat??daca il are cineva il rog sa mi-l dea si miemerci :prayer: Link spre comentariu
dre Postat Aprilie 6, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2007 Se pricepe cineva sa faca cablajul.....macar asa ca idee, pentru filtrul care se alimenteaza la 12v? Link spre comentariu
florin01 Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 l-am facut si eu si chiar merge :crazy: Link spre comentariu
dre Postat Aprilie 9, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2007 aveti idee ce trebuie schimbat sa mai scada un pic frecventa de taiere?Poti sa pui te rog proiectul facut in eagle aici? Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 nu stiu exact la care din scheme te referi, dar in principiu ar trebui sa maresti capacitatea condensatorilor pusi in paralel pe semnal Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 aveti idee ce trebuie schimbat sa mai scada un pic frecventa de taiere?vezi programele de la http://sound.westhost.com/download.htm si niste capturi de la soft la http://www.niqro.lx.ro/boxe_active.htmPoti sa pui te rog proiectul facut in eagle aici?de ce in Eagle? e un cablaj mai sus Link spre comentariu
florin01 Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Nu stiu la ce te ajuta schema in eagle dar.... uite-o (scuze ca nu am facut-o asa frumoasa :evil4: dar e functionala) Link spre comentariu
dre Postat Aprilie 10, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Ma interesa proiectul pentru ca as vrea sa modific in el cate ceva si sa vad ce consecinte are in simulare.Ps1 :thx florin01 pt schema si proiect.Este exact ce imi trebuie.Ps2 :thx de asemenea si celorlalti care au venit cu idei si sfaturi Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 da' de ce nu redesenezi singur schema? ca nu-i greu si mai capeti si experienta :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum