ratoiul Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) Device-ul urmeaza sa fie pus in vanzare sub forma de kit, finalizat inseamna sa fie asamblat intr-o carcasa si omologat. Pretul va fi stabilit la o data ulterioara functie de achizitie materiale. Ce ar insemna sa fac public fisierul hex varianta comerciala in acest caz ? Ma gandesc deasemenea sa dezvolt si varianta "reflex brake" @elmar, tu ai vrut sa faci o gluma, iar eu nu vreau sa fiu rautacios, pe acest forum eu nu astept in mod expres clienti, clientii vin pe site-urile dedicate atunci cand cred ca le este de folos un anume produs, iar eu acolo le expun. Editat Decembrie 2, 2014 de ratoiul Link spre comentariu
N47D20 Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 In aceasta situatie prefer sa-mi bat caput si sa il fac euMultumesc oricum pentru ajutorul acordat pana aici.o zi placuta Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 si o varianta mai simpla Accelerometru se gaseste si intr-un tel. Nokia N95 Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Salut. Stiu ca topicul este vechi dar am vazut destul interes pentru el. Nu am atasat hex-ul deoare ce nu am mai intrat de mult pe forum si nu am vazut cererile voastre. O sa-l caut si o sa-l pun pe forum. cred ca asta este FLASH BR 675v3.rar Editat Octombrie 26, 2015 de sonic11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum