Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumini pulsatorii frana.

marius_3004

Postări Recomandate

Cineva de pe forum mi-a cerut pe privat asa ceva pentru frana:

Multumesc, nu-i graba. Plec in concediu o saptamana. Am cateva detalii pentru program. La alimentarea montajului sa dea 7 flash-uri apoi sa ramana aprins pana la deconectarea alimentarii. Pulsul flash-urilor, daca nu e prea complicat, sa poata fi modificat din potentiometru sau jumperi (de la cateva milisecunde la maxim 1 secunda). Daca nu, cred ca 200ms ar fi ok, sau il modificam ulterior in teste. Vreau sa-l folosesc la alimentarea celei de a treia lampa de stop frana. Cu realizarea circuitului ma descurc.

Daca iti este de folos le urc aici.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

@ratoiulRespect pentru ce ai facut mana acum...Ai putea adauga urmatorul lucru la aplicatia facuta de tine ?:Sa se aprinda LED-ul in momentul alimentarii, fara sa palpaie, iar cand are pe un pin 5v, un fel de "ENABLE", doar atunci sa palpaie.Vreau sa ii atasez un accelerometru care sa-mi faca flasuri doar in momentul in care apare si inertie peste un anumit nivel, in rest sa se aprinda normal fara sa faca flashuri. Bineinteles trebuie sa-i mai adaug un amplificator OP din care sa stabilesc nivelul . Asta daca nu ma pot cumva folosi de convertorul A/D din PIC.P.S. Ma intereseaza ptr 12F675.Stima!

Link spre comentariu

Atasez un hex pentru ce vrei tu sa faca PIC12f675, GP0 out releu, GP1 reglaj fregventa aprindere, GP2 activare flash(activ H), MCLR externalDaca mai ai si alte doleante....rezolvam :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări