marius_3004 Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Are cineva o schema de lumina pulsatorie pt frana?Si hex,bineinteles Daca se poate cu 12f629 si mai bine.Multe mai vreau...multumesc. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Cineva de pe forum mi-a cerut pe privat asa ceva pentru frana: Multumesc, nu-i graba. Plec in concediu o saptamana. Am cateva detalii pentru program. La alimentarea montajului sa dea 7 flash-uri apoi sa ramana aprins pana la deconectarea alimentarii. Pulsul flash-urilor, daca nu e prea complicat, sa poata fi modificat din potentiometru sau jumperi (de la cateva milisecunde la maxim 1 secunda). Daca nu, cred ca 200ms ar fi ok, sau il modificam ulterior in teste. Vreau sa-l folosesc la alimentarea celei de a treia lampa de stop frana. Cu realizarea circuitului ma descurc.Daca iti este de folos le urc aici. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Da, pentru asta imi trebuie si mie.Si iarasi da, imi sunt de folos.Multumesc. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Ok, uitele aici, uitasem un amanunt, hexul este pentru 12F675:Hai ca o sa revein si pentru 12F629. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Daca poti pune si schema ar fi ok.Daca e intr-unul din fisierele alea,nu am programul necesar cred.SAu macar pe ce pin e iesirea. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Bine, am inteles, revin in 10 minute. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Pentru 12F629 trebuie sa rescriu fara potentiometru pentru ca nu are ADC. Ai aici doar schema cu 12F675. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Daca si cand ai timp si chef poti face si hexul pt 629 pune-l aici.Oricum iti multumesc pentru amabilitate. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Mai stau un pic si trebuie sa cam plec ca am de facut ceva cumparaturi, dar il fac si il voi pune aici. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Pun si eu un semn aici, inca o data ii multumesc colegului ratoiul pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
ratoiul Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Va multumesc si eu voua. Link spre comentariu
Vizitator bykey Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 aceasta schema nu e pt franare de urgenta si flash-ueste avariile? Link spre comentariu
VASTech Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 @ratoiulRespect pentru ce ai facut mana acum...Ai putea adauga urmatorul lucru la aplicatia facuta de tine ?:Sa se aprinda LED-ul in momentul alimentarii, fara sa palpaie, iar cand are pe un pin 5v, un fel de "ENABLE", doar atunci sa palpaie.Vreau sa ii atasez un accelerometru care sa-mi faca flasuri doar in momentul in care apare si inertie peste un anumit nivel, in rest sa se aprinda normal fara sa faca flashuri. Bineinteles trebuie sa-i mai adaug un amplificator OP din care sa stabilesc nivelul . Asta daca nu ma pot cumva folosi de convertorul A/D din PIC.P.S. Ma intereseaza ptr 12F675.Stima! Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Atasez un hex pentru ce vrei tu sa faca PIC12f675, GP0 out releu, GP1 reglaj fregventa aprindere, GP2 activare flash(activ H), MCLR externalDaca mai ai si alte doleante....rezolvam Link spre comentariu
ratoiul Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Salut,Vezi daca satisface cerintele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum