Vizitator FlaviusTurc Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Salut, Detin un Teac Powermax 2000, info aici: http://ixbtlabs.com/articles/teac2000/index.html mai putin satelitul central care are integrat controller-ul. As vrea sa ma ajutati cu raspunsul, daca mai poate fi facut functional. P.S. Sunt nou pe forum, sper ca am postat in locul potrivit. Numai bine! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Fara controler e mai greu sa-l faci functional. Mai ales ca nu se gasesc usor scheme pentru ele.Poti pune poze cu placa electronica a amplificatorului, mufe, etc ? Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Chiar daca nu se gaseste schema, exista un datasheet al circuitului integrat din etajul final. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Pai de aia i-am zis sa puna si poze, e mai simplu de multe ori decat sa-i ceri sa spuna seria integratelor. Link spre comentariu
Vizitator FlaviusTurc Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Aici aveti si poze: https://www.dropbox.com/sh/k3j7ysu2qodtpl7/fkVPAYaAYe Daca nu sunt suficiente detaliile, sau ar trebui una din placi mai detaliat fotografiate, sa imi spuneti. Doar ca as vrea sa il fac sa functioneze intr-un final. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Nu stiu ce experienta ai in domeniul electronicii, dar cred ca trebuie sa-l dai pe mana cuiva priceput, nu se poate prin corespondenta. Foloseste TDA 7295 pentru subwoofer si TDA 7265 pentru sateliti. Problema este ca acel controler care seteaza sistemul este digital si fara el nu poti seta nici macar volumul. Chiar daca vrei sa-l folosesti in stereo simplu 2 CH+ SW tot trebuie pusi niste potentiometri de volum si macar un corector de ton inainte de finali. Si o gramada de legaturi pe acolo..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum