BACH Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Buna ziua si La Multi Ani! tuturor.Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un program de decodat un telefon samsung model GT-E2230 sau un program de generat coduri pentru acest model.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Pe langa program mai ai nevoie si de box (scula de service nu sportul). Si ala costa...... Link spre comentariu
BACH Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Sa nu creada cineva ca vezi doamne vreau sa ma apuc de decodat telefoane mobile,departe de mine gindul acesta,era o curiozitate stict personala din cite am citit si eu pe internet ca se poate debloca acasa.Am vrut sa incerc pe un samsung e2230 al nepotului meu care l-a primit cadou si este blocat pe orange si el are cartela pe vodafon,asta pentru ca s-a nimerit cu zilele astea libere,luni cind incep serviciul o sa-l duc la un service autorizat pentru decodare Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Sunt programe "de decodat" free dar pentru telefoanele de generatie veche. Eu nici de cele comerciale nu-s prea multumit, darmite daca as folosi ceva gratuit.... Link spre comentariu
voodoo Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 din cite am citit si eu pe internet ca se poate debloca acasa.Se poate numai că decodarea costă mai mult decât telefonul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum