Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DECODARE SAMSUNG GT-E2230

BACH

Postări Recomandate

Buna ziua si La Multi Ani! tuturor.Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un program de decodat un telefon samsung model GT-E2230 sau un program de generat coduri pentru acest model.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

• BACH

2

• voodoo

1

Top autori în acest subiect

Sa nu creada cineva ca vezi doamne vreau sa ma apuc de decodat telefoane mobile,departe de mine gindul acesta,era o curiozitate stict personala din cite am citit si eu pe internet ca se poate debloca acasa.Am vrut sa incerc pe un samsung e2230 al nepotului meu care l-a primit cadou si este blocat pe orange si el are cartela pe vodafon,asta pentru ca s-a nimerit cu zilele astea libere,luni cind incep serviciul o sa-l duc la un service autorizat pentru decodare

Link spre comentariu

Sunt programe "de decodat" free dar pentru telefoanele de generatie veche. Eu nici de cele comerciale nu-s prea multumit, darmite daca as folosi ceva gratuit....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări