Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sunet mai bun cu un compresor dinamic ?

Vizitator xenia6

Postări Recomandate

Vizitator xenia6

Buna , -Ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu un (procesor compresor ) DBX166XS? Mi as dorii sa stiu daca acest procesor se leaga intre mixer si crossover si daca se foloseste pentru uniformizarea semnalului ( gen muzica redata de pe PC care ataca crossoverul sau se foloseste doar pentru aplicatiile LIVE microfon, instrument ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

http://www.dbxpro.com/en-US/products/166xs

Adding a dbx® 166xs Compressor/Limiter/Gate to your live sound rig or studio gives you more dynamic control to help create a more polished, professional sound. Having compression in your audio chain gives you the ability to smooth out uneven levels, add sustain to guitars and fatten up your drums. It also makes it easy to bring vocals to the front of your mix - adding greater clarity and making them stand out from the surrounding instruments. To protect your expensive amps and speakers the PeakStop® limiter provides an absolute ceiling for peak excursions or large transients that could damage your equipment.

Aici explica foarte clar avantajele !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări