Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner tv LCD

alex26

Postări Recomandate

Va salut.Am o problema cu un tv lcd led diagonala 32 inchi. Deoarece tunerul este in scurt , am fost nevoit sa il scot , si nu gasesc de cumparat . Acum tv-ul functioneaza ca monitor dar nu mai am unde conecta cablul de antena. Ma gandeam daca as cumpara un dvb-t , ca am gasit la 50 lei ar functiona ok. ,in plus ar merge si programele digitale?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• andreivlad1999

2

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

DVB-T este pentru programele terestre adica cele pe care le receptionezi cu antena. Nu merge pentru cablu. Va functiona doar cu programele digitale.Daca vrei sa-l folosesti pe cablu atunci iti trebuie un tuner DVB-C.In Romania se emite digital doar in Bucuresti si Sibiu.

Link spre comentariu

Daca as cumpara acest DVB-C de pe un siteTuner tv dvb c,Humax Ar trebui sa functioneze si fara tunerul meu , sa inteleg ca acesta il conectez la tv-ul meu prin mufa scart?

Link spre comentariu

Tv-ul meu are si hdmi ca e model 2012 , led . Va multumesc mult pentru informatii.Mai am o nelamurire, eu sunt abonat la o televiziune locala care emite programe analogice si digitale ,iar eu acum sunt la pachetul analogic.Daca cumpar un asemenea receptor dvb-c , voi putea receptiona programe digitale fara cartela sau am nevoie de asa ceva?

Link spre comentariu

Pentru pachet incluzand digital trebuie alt contract.Eu sunt abonat la o firma CATV care emite, la fel ca la tine, digital si analogic. Am renuntat la pachetul analogic si am acum digital (cu mediabox HD) dar am si, in toata casa, analogic moka! (am montat si un amplificator CATV).Pretul e destul de mare asa incat moka e un fel de a spune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări