Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 multumesc pt sfaturi . cat de curand cand fac rost de toti banii ma apuc de constructie. am ascultat diferite boxe hi-fi la colegi si prieteni dar nu m-au impresionat cu nimic asta e m-am imbolnavit de sunetul boxelor pro si semipro :finga: Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 mai am o intrebare cam ce horn mi-ar trebui pt PA-D52S?si as vrea sa fie cat mai ieftin :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 salutvezi ca in configuratia actuala satelitii vor fi mult mai puternici decat subwooferul, iar sunetul per ansamblu nu va fi echilibratrecomand o pereche de sateliti cu QSL 10P20 sau 10P30+ PHT 408 sau echivalentca horn pt PAD-52s merge ph2418 Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 as dori un horn dreptunghiular pt ca nu-mi place forma lui ph-2418. de exemplu PH-2513 nu ar merge? cu pa-52s Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum