Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzoare pt full range/sateliti

Vizitator mariusradulescu1990

Postări Recomandate

salutare in sfarsit m-am hotarat si eu sa-mi fac 2 boxe pt sonorizari de dimensiuni mici-medii. am un subwoofer bandpass 4 cu hp15w si as dori niste combinatii de difuzoare pt un buget de maxim 9-10 milioanemultumesc :rolleyes:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crexy

4

• radue

2

• FIXVID

2

• felixx

2

Top autori în acest subiect

ma gandeam la un e12-250n si un driver . ce ziceti ar merge? sau va fi inutil subwooferul :smt003 ?as dori ca incintele sa fie cat mai compacte

Link spre comentariu

fe166 nu va fi nicidecum potrivit pt aplicatia lui "180490" :axe: el vrea sa faca sonorizari si nu auditii cu un astfel de difuzor conceput pt hornuri

ma gandeam la un e12-250n si un driver . ce ziceti ar merge? sau va fi inutil subwooferul ? as dori ca incintele sa fie cat mai compacte

o sa acopere subul combinatia ta

:toimonster: dar satelitii cu cu e10 si pht408? :rolleyes:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Fara sa te complici cu filtre,tweetere si alte complicatii,solutia cea mai eleganta pentru sateliti.....Fostex...Fe 166.

Ha, ha omul vrea sonorizari nu difuzoare audiofile :goodman:
Link spre comentariu

vreau pt chefuri mai bine zis si pt auditii in casasi nu vreau sa-mi cumpar boxe hi-fi pt ca nu-mi plac cum suna .cu sateliti cu bas de 10 inch si tweeter voi avea suficienta putere pe medii? eu ma gandeam sa fac cu e12-250n ca la sonorizarile mai mici sa nu car si subwooferul dupa mine ... ma gandesc ca e12-250n au destul bas si ma intereseaza un proiect pt incinte trapezoidale multumesc astept sfaturi pt dimensiunile incintelor :rock:

Link spre comentariu

e12-250n in combinatie cu un driver va fi mai performant decat e10+pht, dar si mai scump. Oricum as alege varianta pe neoTotusi, dc nuti plac cum suna boxele hifi? sau inca nai ascultat niste boxe cu adevarat "hifi"?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări