Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 salutare in sfarsit m-am hotarat si eu sa-mi fac 2 boxe pt sonorizari de dimensiuni mici-medii. am un subwoofer bandpass 4 cu hp15w si as dori niste combinatii de difuzoare pt un buget de maxim 9-10 milioanemultumesc :rolleyes: Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 ar merge 2 sateliti cu e10 si pht 408o sa ai un sunet echilibrat :rock: Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 ma gandeam la un e12-250n si un driver . ce ziceti ar merge? sau va fi inutil subwooferul :smt003 ?as dori ca incintele sa fie cat mai compacte Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 o sa acopere subul combinatia ta Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Va merge, dar iti vor trebui cam 4 astfel de subwoofere Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 ar fi mai indicat un driver sau un horn? Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 la ce te referi?daca vrei sa folosesti driver iti trebuie horn pentru el sunt mai puternice driverele si coboara mai jos Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Fara sa te complici cu filtre,tweetere si alte complicatii,solutia cea mai eleganta pentru sateliti.....Fostex...Fe 166. Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 si unde gasesti asa ceva in romania? Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Daca vrei mai multe detalii vb. pe p.m. Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 fe166 nu va fi nicidecum potrivit pt aplicatia lui "180490" :axe: el vrea sa faca sonorizari si nu auditii cu un astfel de difuzor conceput pt hornuri ma gandeam la un e12-250n si un driver . ce ziceti ar merge? sau va fi inutil subwooferul ? as dori ca incintele sa fie cat mai compacte o sa acopere subul combinatia ta:toimonster: dar satelitii cu cu e10 si pht408? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Fara sa te complici cu filtre,tweetere si alte complicatii,solutia cea mai eleganta pentru sateliti.....Fostex...Fe 166.Ha, ha omul vrea sonorizari nu difuzoare audiofile :goodman: Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990 Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 vreau pt chefuri mai bine zis si pt auditii in casasi nu vreau sa-mi cumpar boxe hi-fi pt ca nu-mi plac cum suna .cu sateliti cu bas de 10 inch si tweeter voi avea suficienta putere pe medii? eu ma gandeam sa fac cu e12-250n ca la sonorizarile mai mici sa nu car si subwooferul dupa mine ... ma gandesc ca e12-250n au destul bas si ma intereseaza un proiect pt incinte trapezoidale multumesc astept sfaturi pt dimensiunile incintelor :rock: Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 e12-250n in combinatie cu un driver va fi mai performant decat e10+pht, dar si mai scump. Oricum as alege varianta pe neoTotusi, dc nuti plac cum suna boxele hifi? sau inca nai ascultat niste boxe cu adevarat "hifi"? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Inca nu cred ca a ascultat niste boxe bune...Nu fac referire, dar pentru multi hi-fi inseamna boxe de genul JBl, care se gasesc in magazine precum Metro, media galaxy etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum