Vizitator DEVIAN Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Am si eu o problema se mai poate repara placa mea video avand in vedere urmatoarele ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Nu imposibil, dar putin probabil. Fara o alta placa identica nu ai cum sa mai stii ce-a fost acel circuit.Si e posibil sa nu fie singurul defect acolo. Link spre comentariu
Vizitator DEVIAN Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 In primul rand multumesc pentru raspuns .Ciudat rau sa rupt tranzistoru asta , nu stiu unde am agatat placa video si cand dar adevaru este ca am scoso de vreo 7 ori saptamana trecuta pentru reparatii la alte calculatoare.Problema este ca s-a smuls si cablajul circuitului si asta trebuie refacut in primul rand .Ce vreau eu sa va rog este daca puteti sa-mi spuneti si mie denumirea tranzistorului ,ca nu-l gasesc deloc pe net si asta m-ar ajuta foarte mult in aflarea diagramei circuitului.Nu sunt electronist sunt doar curios si dornic sa inteleg problema cat mai bine .Nu ma judecati prea aspru , spunetimi si mie unde gasesc nenorocirea aia (tranzistor este?) Link spre comentariu
Postări Recomandate