Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Fiind de diagonala 48cm eu zic ca este de 90*Aveti dreptate dar n-are treaba cu telecomanda! Au fost totusi si tuburi de 51 cm cu deflexie de 110 grade montate in televizoare (fabricate in principal de firmele Videocolor si Philips). Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Pana la urma am reparat sursa si TV-ul merge ok acuma. O singura problema am: este prea mare imaginea pe orizontala(se vede jumatate din sigla de la eurosport). Tensiunea U1 este de 108V. Stie cineva cum pot reduce putin dimensiunea pe orizontala?L.E: ce telecomanda se potriveste la el? Micsorati, prin tatonare, cu 1-2nf valoarea condi de recuperare!! Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Buna. Am gasit telecomanda 4089. Mai ramane de rezolvat dimensiunea pe orizontala. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Daca tubul este de 90*(si asta se vede cu ochiometrul cand e desfacut TVul) doar din ajustarea condului de recuperare,a celui de cuplaj si eventul din bobina de liniaritate se mai poate ajusta ceva. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Am micsorat un pic condensatorul de recuperare si sa mai tras imaginea. Am observat ca imaginea este deplasata catre dreapta si din cauza asta mi se pare ca e prea mare dimensiunea. Stie cineva cum pot regla pozitia orizontala?LE: Am rezolvat si cu deplasarea. Am avut un bob de cositor cazut acidental chair la pinul 39 al TDA8362.Multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum