imreberes Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 La pct1 sa nu uitam de simularile D-lui Lazaroiu. Un topic foarte folositor , zic eu, tuturor lamparilor. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 La pct1 sa nu uitam de simularile D-lui Lazaroiu. Un topic foarte folositor , zic eu, tuturor lamparilor. Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 N-as putea sa nu remarc acest topic! Ii multumesc lui Simson ca a avut aplecarea de a observa si poate de a studia, proiectul meu cu GU17 si ma simt oarecum in incurcatura ca nu i-am raspuns la o intrebare in topicul amplificatorului. Aceleasi multumiri le aduc si celorlalti care au avut aceasta cadere. Recunosc ca si mie, acest proiect mi-a intrecut asteptarile, desi simularile au prefigurat acest lucru, chiar asa cum sunt ele, cu bune si rele.N-as putea sa nu observ ca pe langa constructorii mai vechi, consacrati, au aparut si mai noi, care au abordat constructii curajoase. Intodeauna am apreciat munca si stradaniile constructorilor care au cautat sa-si prefigureze constructia mai intai conceptual si apoi pe bancul de lucru.Doresc tuturor, un an cu realizari cat mai spectaculoase! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum