simson Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Propun in acest topic sa ne expunem parerile despre:1) Topicul nr.1(in sensul utilitatii,seriozitatii)2)Proiecte realizate fizic. Vin eu cu prima propunere:1)Topicul nr.1 : Clasa A2 de departe cel mai cel... din toate p.d.v. nr2 : Solutie ptr. SE nr.3 : Tuburi de baleiaj orizontal in audio nr.4 : 845A12) nr.1 : Gu17 PP a lui Sebi.Proiect complect cu oscilograme. nr2 : Amplif. auto cu 6P3C a lui Rock Doc. nr3 : Realizarile lui Gabriele ca fiind cel mai productiv. Dati si voi cu parerea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 2)Proiecte realizate fizic. viewtopic.php?f=28&t=159052 ampul asta imi place mie,dupa acele oscilograme da "na-na" multor fite audiofile care "nu cinta nimic" 1) Topicul nr.1(in sensul utilitatii,seriozitatii) viewtopic.php?f=28&t=97874 Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 2)Proiecte realizate fizic. Sigur ca da!Se pare ca e, cat se poate de palpabil ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Mie imi place amplificatorul SE al lui DanZup cu 6P3S in modul SE , amplificatorul cu 6N13 in modul SE al lui Viobio , amplificatorul cu EL84 PP ( Revox S52 ) al lui Viobio , amplificatorul cu EL34 PP al lui ZAL , amplificatorul cu EL509 PP al lui Kosmin ... toate sunt foarte bune . Pe bune .Cum sa le evaluam ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Mie imi place amplificatorul SE al lui DanZup cu 6P3S in modul SE , amplificatorul cu 6N13 in modul SE al lui Viobio , amplificatorul cu EL84 PP ( Revox S52 ) al lui Viobio , amplificatorul cu EL34 PP al lui ZAL , amplificatorul cu EL509 PP al lui Kosmin ... toate sunt foarte bune . Pe bune .Cum sa le evaluam ?2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 ...amplificatorul cu EL34 PP al lui ZAL...Ăsta poate din vedere, dacă au mai rămas ceva poze undeva pe net. Sper să le fi şters pe toate. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Mie imi place amplificatorul SE al lui DanZup cu 6P3S in modul SE , amplificatorul cu 6N13 in modul SE al lui Viobio , amplificatorul cu EL84 PP ( Revox S52 ) al lui Viobio , amplificatorul cu EL34 PP al lui ZAL , amplificatorul cu EL509 PP al lui Kosmin ... toate sunt foarte bune . Pe bune .Cum sa le evaluam ? Cred ca doar cu urechile pot fi evaluate cel mai corect ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Ca fapt divers ,anul terecut am postat pe acest site 23 de ampuri construite ,numarati incepind de aici viewtopic.php?f=28&t=47458&start=735, tot anul am construit 28,unele sunt dubluri . Anul acesta sper sa sar de 30 de ampuri,cind ajung la 100 ma las definitiv, ampul cu nr 100 o sa fie cu GU50 ,o sa-l fac cadou,stiu eu cui. Pina in acest moment am construit 69 de ampuri,hi-fi sau de chitara,cea mai mare parte sunt de chitara. A NU SE INTELEGE CA E O LAUDA ! Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 ....Anul acesta sper sa sar de 30 de ampuri,cind ajung la 100 ma las definitiv....Eu de la pensie incolo mi-am promis sa fiu mai activ! Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 ....cind ajung la 100 ma las definitiv....O gluma desigur. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 ....cind ajung la 100 ma las definitiv....O gluma desigur. Nu e glumă,în scurt timp o sa obtin brevetul de zbor pt aparate ușoare,zborul e alta pasiune a mea,o sa dedic mai mult timp zborului,e o pasiune foarte costisitoare Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 La pct2 eu l-as include si acest proiect:viewtopic.php?f=28&t=136402 Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Intradevar amplif realizat de userul Untold este remarcabil;merita mentionat.Este un PROTOTIP.Adica sasiul a fost proiectat numai ptr. acest amplif. si nu se mai poate refolosi nici macar proiectul la un alt tip de amplificator.Este mult mai usor sa faci amplifuri pe sasiuri standardizate cu gauri decupate ptr. tuburi,trafuri,mufe,potentiometre etc. si care vin montate in cutii unice.Variaza doar tipul tuburilor montate si trafurile sosite de la diversi gata de montare.Asa se lucreaza in serie.Are avantajul ca este mai ieftin dar trebuie invastit mult.Eu apreciez mai mult realizarile originale care au personalitate. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 As mai adauga un prototip, multumesc de apreciere!download/file.php?id=47378&mode=view Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum