Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu cu de toate

aliusa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aliusa

4

• mircea56

2

• mihaighe

1

Da multumesc,mai am nevoie de o freza da nu am bani deocamdata si o masina de roluit profile care este in stadiu de proiectare si adunat de materiale,pana in primavara tre sa o construiesc sa fac arcele la sera sa o intaresc,si dupa ce-o mai da D-zeu.

Link spre comentariu

Multitudinea de utilaje pentru lemn, denota un pasionat de lucrari din lemn. Rumegusul aparent practic peste tot, scoate in evidenta faptul ca atelierul este utilizat zilnic, iar timpul pentru curatenie este limitat. De aceea, cred ca avem de-a face cu un profesionist sau semi-profesionist intr-un domeniu al utilizarii lemnului. Felicitari pentru atelier. Daca pasiunea pentru aceste indeletniciri este mai mare decat dorinta sau necesitatea de a-si castiga existenta, atunci il asteptam la discutiile noastre, pentru a-si impartasi si altora experienta sa in domeniile practicate.

Link spre comentariu

Buna seara, Multumesc pentru aprecieri,in ceea ce priveste hobby sau necesitate as putea zice ca-i vb de amandoua,pana acum 2 ani cand am cumparat casa si ne-am mutat la tara era hobby 100%,dupa ce am inceput renovarea si cele necesare unei gospodari(garduri,tarcuri,cotete etc)am lucrat lemnul cu aceiasi pasiune dar numai in anumite cazuri unde nu se putea folosi metalul si betonul(motivul simplu mult mai trainic in comparatie cu lemnul,de exemplu un gard la pasari facut din lemn trebuie vopsi anual si dupa 5-6 ani chiar schimbat comparativ cu unul din plasa zincata cu stalpi din teava vopsiti si sudate capace,binenteles prinsi in beton moarte nu mai are) In ceea ca priveste tamplaria in viitorul apropiat o sa postez cateva filmulete cu constructia a 2 stupi de albine,intentionez in primavara (pe langa gaini,rate,curcani,porci,vitel,iepuri,caini,pisicisi si mandria sotiei solarul :da )sa cumpar si 2 famili de albine si vreo 3-4 baloti de compost pentru ciuperci,ca deh de asta ne-am mutat la tara. In alta ordine de idei daca elforum ar putea gazdui si un topic cu cresterea albinelor(stiu ca nu are nimic in comun cu electronica),sant sigur ca am putea invata(cel putin eu)de la ceilalti colegi(ca presupun ca sant printre forumisti care se ocupa cu apicultura) deocamdata cam atat,un an nou cu bine si o seara buna

Link spre comentariu

Buna ziua si La multi ani! In primul rand va felicit, pentru atelierul super dotat cu atatea utilaje.Sa le stapaniti sanatos si sa realizati toate proiectele , care le doriti. Am si eu o rugaminte daca nu deranjez prea mult.Vazand ca aveti un strung Valex,probabil santeti singurul detinator al acestui tip de strung de pe forum, va rog sa imi spuneti care este inaltimea de la batiu la centrul universalului,si latimea portcutitului.Asta deoarece are cineva de vanzare,niste portcutite universale cu prindere rapida QCTP pentru acest tip de strunguri tip Cx 350 si Mp3 550. Nu imi pot da seama ce model aveti Dv.Dar tipul respectiv nu prea stie, sau nu vrea sa dea date despre ele.As vrea sa vad daca se potrivesc cumva si la strungul meu.Va multumesc !

Link spre comentariu

Buna ziua si La multi ani! In primul rand va felicit, pentru atelierul super dotat cu atatea utilaje.Sa le stapaniti sanatos si sa realizati toate proiectele , care le doriti. Am si eu o rugaminte daca nu deranjez prea mult.Vazand ca aveti un strung Valex,probabil santeti singurul detinator al acestui tip de strung de pe forum, va rog sa imi spuneti care este inaltimea de la batiu la centrul universalului,si latimea portcutitului.Asta deoarece are cineva de vanzare,niste portcutite universale cu prindere rapida QCTP pentru acest tip de strunguri tip Cx 350 si Mp3 550. Nu imi pot da seama ce model aveti Dv.Dar tipul respectiv nu prea stie, sau nu vrea sa dea date despre ele.As vrea sa vad daca se potrivesc cumva si la strungul meu.Va multumesc !

Buna seara,scuze ca am raspuns asa de tarziu. Port cutittul are 65/65 cu 38 inaltime iar distanta de la batiu la centru universalului este de 115 mm Strungul este valex bv 21-520 da-mi si mie lincu unde ai gasit acele accesori poate gasesc si eu ceva,ma intereseaza o lineta o seara buna
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări