efti Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 salut. am un ibm 600e, vreau sa ii fac un update de bios , problema este ca nu am floppy, update-ul este un executabil, cum pot sa fac un cd butabil cu acest update Link spre comentariu
efti Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 am rezolvat se poate inchide Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 si nu ne spui si noua cum? Link spre comentariu
efti Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 executabilul a creat niste fisiere pe floppy, am copiat apoi fisierele pe hdd si cu un cd butabil win98 am facut update-ul Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Interesant cum "executabilul a creat niste fisiere pe floppy, am copiat apoi fisierele pe hdd" daca nu aveti floppy, iar daca totusi aveti, la ce a mai fost nevoie de cd cu win 98 Link spre comentariu
efti Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 am facut totul pe alt calculator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum