bluerocket Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Buna ziua si la multi ani Am gasit intr-o sursa de imprimanta destul de veche un transformator pe al carui primar este prinsa cu banda adeziva o componenta care banuiesc ca are legatura cu temperatura insa nu sunt sigur. Are forma dreptunghiulara si are 2 picioruse. N-am vrut sa o scot fiindu-mi frica sa nu afectez bobina primarului. Am atasat o poza. Ce credeti ca este aceasta componenta? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 E siguranta termica a trafului, se topeste cand depaseste o anumita temperatura (de obicei 120*C)Se duc des, se poate sunta daca se intrerupe. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 viewtopic.php?f=66&t=159913 , ah ... deja domnul validae mi-a luat-o inainte Link spre comentariu
Sir john red Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Poate fi o siguranta termica! Link spre comentariu
bluerocket Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Va multumesc pentru raspunsuri. Se poate suna inseamna ca face scurtcircuit? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Se poate sunta. Tu ai scris suna. A sunta o componenta inseamna a o elimina din schema prin plasarea peste terminalelor sale a unui fir conductor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum