hifihifi Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Salut stiu ca sunt foarte multe produse pe piata de spalat placi pick-up etc......dar as vrea sa stiu ma sunt si alte metode inafara de cele de pe piata pentru a disparea pacaniturile etc.....???asta inafara de zgaraeturii....... Link spre comentariu
hifihifi Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Chiar numai sunt si alte metode? Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Uite pe aici : viewtopic.php?f=35&t=131467 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Un lighean cu apă călduţă şi puţin detergent, un bureţel moale şi frecat circular pe fiecare faţă, clătit bine cu apă rece şi atîrnat în baie la uscat, fără curenţi de aer (un cîrlig lung făcut din sîrmă). Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Eu puneam si un pumn de nisip . Sunau mai cald si mai nisipos dupa.Acum pe bune......Detergentul pudra e cam abraziv Nu e tocmai recomandat fiindca mai are si tot felul de chimicale,balsam,parfum In schimb merge unul LICHID pentru vase (fara balsam si parfum).Cit mai ieftin.Eu folosesc urmatoarea solutie pentru curatare: Apa distilata + o picatura detergent + putin alcool izopropilic. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Cine a pomenit de detergenţi solizi aici, sau de unii ptr frecat tingirile, gen strămoşescul TIX? Link spre comentariu
eugenbt Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 cu smirghel de 80 Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Cea mai bună metodă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum