Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spalare sau curatare discurii vinyl !!!!

hifihifi

Postări Recomandate

Salut stiu ca sunt foarte multe produse pe piata de spalat placi pick-up etc......dar as vrea sa stiu ma sunt si alte metode inafara de cele de pe piata pentru a disparea pacaniturile etc.....???asta inafara de zgaraeturii.......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• hifihifi

2

• hoitu1983

1

• capabilu

1

Top autori în acest subiect

Un lighean cu apă călduţă şi puţin detergent, un bureţel moale şi frecat circular pe fiecare faţă, clătit bine cu apă rece şi atîrnat în baie la uscat, fără curenţi de aer (un cîrlig lung făcut din sîrmă).

Link spre comentariu

Eu puneam si un pumn de nisip . Sunau mai cald si mai nisipos dupa.Acum pe bune......Detergentul pudra e cam abraziv :speriat Nu e tocmai recomandat fiindca mai are si tot felul de chimicale,balsam,parfum In schimb merge unul LICHID pentru vase (fara balsam si parfum).Cit mai ieftin.Eu folosesc urmatoarea solutie pentru curatare: Apa distilata + o picatura detergent + putin alcool izopropilic.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări