Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WU- Metru bar/dot(+-) peak

Chiriac Dragos

Postări Recomandate

da asa este dar , nu te supara , am avut probleme majore cu cablajul si nu a ajutat nimeni cu ceva concret ,fiecare m-a ajutat cum a putut si tu thunderer si iti , va multumesc tuturor dar la final tot eu am dat de buba care nu mergea , nu a fost frumos din partea mea , dar stiu ca pana sa ajung la rezultatul final am facut pe putin 25 de incercari de cablaj care au costat timp si bani , nu exista cablajul nicaeri pe google la schema asta si al altei scheme date de KSST si domnul xragon care e cunoscut pe aici cu luminitele lui :rade: a incercat ca si mine si nu da deloc cablajul , acum se explica

marius incearca sa faci tu cablajul si daca nu iese revino cu intrebari 

Editat de Chiriac Dragos
Link spre comentariu

are si pcb acolo pe forum, faceti-va cont si luati si arhivele, au pcb in 2 pdf-uri intr-o arhiva.

asta daca stiti cat de cat electronica sa treceti de testul uman, cand faceti contul.

Link spre comentariu

are si pcb acolo pe forum, faceti-va cont si luati si arhivele, au pcb in 2 pdf-uri intr-o arhiva.

asta daca stiti cat de cat electronica sa treceti de testul uman, cand faceti contul.

@core, eu unul, sincer si cu mana pe inima iti spun ca acum la batranete am dat in mintea copiilor si m-am apucat de electronica, asa ca stiu electronica, atat cat au uitat altii.

Asa ca, cu cata electronica stiu eu, nu cred ca m-as descurca cu testul uman.

Sa inteleg ca tu ai cont pe acel forum?, sau nu ai trecut nici tu testul uman?.

Deci, daca vrei sa ne arati de cata marinimie si bunavointa dispui, ajuta-l si pe @maryuss2011 cu ce are nevoie si ii arde buza, mai exact PCB-ul schemei, ca de sfaturi ce sa zic, e usor de dat sfaturi, mai greu e sa ajuti.

Iti multumesc anticipat in numele lui, si iti doresc "succesuri" nebanuite in electronica.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

ca idee, eu nu sunt electronitst, si am trecut testul, trebuia sa calculezi o rezistenta echivalenta data de un grup parallel.

daca initiatorul topicului a luat tot de acolo, daca si-a facut cont la ei, are si arhiva de pcb, se vede clar cand acesati linkul ca este arhiva acolo:

vu hold.pdf peak (43.2 KB (Kilobytes), 425 views) vu hold.zip peak (20.2 KB (Kilobytes), 260 views) pcb vu hold.zip peak (188.2 KB (Kilobytes), 287 views)

nu am intentia sa postez munca altuia aici, daca nu reuseste de nici o culoare am sa-i trimit un link pe privat, daca imi cere.

Oricum solutia indicata acolo, daca iti faci cont si citesti cam ce spun aia, ar fi mai buna cu un pic, solutie de aici: http://s-o.webnode.cz/vu-metr/

e si stereo si are si scala logaritmica, piese mai putine.

Link spre comentariu

@core, ai perfecta dreptate in legatura cu PIC-ul, dar aici problema este si mai complicata, deoarece trebuie scris, si asta nu o face oricine, si mai mult, iti trebuie si programatorul si ceva mai mult un pic decat lelectronica.

In legatura cu cerutul in mod expres, eu am postat rezultatul muncii mele fara sa imi ceara nimeni, eu sunt altruist de felul meu, imi place sa ofer, fara sa mi se ceara.

Link spre comentariu

imi place sa ofer, fara sa mi se ceara.

Si eu sunt la fel.  :limb:  In legatura cu vu-metrul de pe forumul acela,am facut rost de toate fiserele,inclusiv cablajul.Mai greu pana treci testul,dar il treci  :95

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am schitat si eu 2 variante de cablaj pentru aceasta schema.

Prima varianta, din doua bucati cablaj independente, ansamblate prin lipire ca un T (mai asemanator cu un L)

Posted Image

================================================================================================================

Varianta a doua, pe un singur cablaj (monobloc).

Posted Image

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări