Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator mosii k176 si cuj5

Vizitator oase_andrei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema e greşit pusă din start. Dacă trz ăia sînt buni, e păcat să-i chinui într-o putere cu o schemă aiurea, ei fiind concepuţi ptr aplicaţii de înaltă fidelitate. Ptr gălăgie multă pe bani puţini sînt buni trz bipolari sau moşfeţii industriali.

Link spre comentariu

^O clipa, sa nu inducem lumea in eroare, sunt destui bipolari de calitate care sunt folositi in amplificatoare performante, si as aminti aici proiectul @Greierasului, un amplificator care ar satisface zic eu, si pe cei mai pretentiosi audiofili, deci afirmatia ta @Zal este putin eronata, sau oricum mai putin inspirata. De fapt nici mosfetii verticali nu sunt de aruncat, eu cred ca unele prejudecati adanc intiparite ii cam indeparteaza de domeniu audio hi-fi, totul tine de schema in care sunt folositi, de cum sunt exploatate avantajele si combatute dezavantajele pentru a obtine un rezultat bun.

Acuma, revenind la subiect, exact aceasi intrebare a fost pusa de acelasi autor la topikul din link-ul postat de mine, si acolo Dl @Escu deja a oferit un raspuns: http://elforum.info/viewtopic.php?p=1434124#p1434124, asadar reiterez intrebarea: Pentru ce este necesar un al 2-lea subiect pe exact aceeasi tema?

Link spre comentariu

Eu am sesizat ce anume doreşte să facă cu ampliful, şi e păcat de acei trz. Acelaşi lucru îl pot face şi trz mai puţin pretenţioase. Văd că a mai fost ciobănit ampliful în trecut...

Treaba cu prejudecăţile e o altă discuţie aparte şi sigur nesfîrşită, dacă e să enumerăm doar cele la vedere pe forum. Multe sînt luate în zbor, de pe net şi transformate aici în legi divine. Avem şi destui credincioşi. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări