valangjed Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Biserica a zis asta, bazandu-se pe evanghelii, vezi "povestea" cu apostolul Toma.Aici vorbim despre alte "prostii" numite perpetuum mobile, nu implicati religia, vezi regulamentul Link spre comentariu
MaesTTro Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Nu s-au săturat membrii forumului să comenteze toate aiurelile perpetuum mobile? Lăsaţi oamenii să încerce toate tipurile de experimente legate de "free energy" şi celelate aberaţii de pe youtube, la un moment dat vor învăţa din greşeli şi nu le vor mai repeta Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Asa este, insa al naibilui daca am vazut vreunu` sa se intoarca si sa spuna ca sa invatat minte, asa ca ori sau imbogatit si tac milc, ori nu mai vor sa recunoasca ori au uitat. Personal recunosc ca am avut si eu o perioada in care eram curios daca se poate "cea ce altii nu stiu", pe vremea acea (cam prin `82) nu era net insa erau biblioteci si acolo am gasit carti (evident) cu "istoria" acestor "inventii" care sau dovedit sarlatanii dea lungul timpului, astfel de "inventii" au aparut inca dupa timpul faraonilor, deci in permanenta se gaseste cineva sa abereze, indiferent de epoca, dar cert este ca "free energy" nu se poate, pentru cine nu crede e mai mult decit simplu, bibliotecile inca exista (acolo unde mai exista) si acele carti despre aberatii de acest gen inca mai exista, acolo se poate "studia" evolutia lor si in scurt timp isi pot da seama de realitate.... Asta daca la scoala nu sau putut dumirii... "VERDE", e buna intrebarea, sincer mai prins pe picior gresit, adevarul este ca nu am citit biblia nici o data, si aceasta afirmatie am luat-o de buna din stinga si din dreapta luind-o de buna, surprinzator acum i-mi dau seama ca aceasta afirmatie de fapt nu exista!!!! dar totusi sint multe persoane cunoscute de mine care o "sustin" si o afirma ca fiind "din scripturi", asta e "tema pentru acasa"...... Editat Septembrie 28, 2014 de nickrvl Link spre comentariu
MaesTTro Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Asa este, insa al naibilui daca am vazut vreunu` sa se intoarca si sa spuna ca sa invatat minte, asa ca ori sau imbogatit si tac milc, ori nu mai vor sa recunoasca ori au uitat. Personal recunosc ca am avut si eu o perioada in care eram curios daca se poate "cea ce altii nu stiu", pe vremea acea (cam prin `82) nu era net insa erau biblioteci si acolo am gasit carti (evident) cu "istoria" acestor "inventii" care sau dovedit sarlatanii dea lungul timpului, astfel de "inventii" au aparut inca dupa timpul faraonilor, deci in permanenta se gaseste cineva sa abereze, indiferent de epoca, dar cert este ca "free energy" nu se poate, pentru cine nu crede e mai mult decit simplu, bibliotecile inca exista (acolo unde mai exista) si acele carti despre aberatii de acest gen inca mai exista, acolo se poate "studia" evolutia lor si in scurt timp isi pot da seama de realitate.... Asta daca la scoala nu sau putut dumirii... "VERDE", e buna intrebarea, sincer mai prins pe picior gresit, adevarul este ca nu am citit biblia nici o data, si aceasta afirmatie am luat-o de buna din stinga si din dreapta luind-o de buna, surprinzator acum i-mi dau seama ca aceasta afirmatie de fapt nu exista!!!! dar totusi sint multe persoane cunoscute de mine care o "sustin" si o afirma ca fiind "din scripturi", asta e "tema pentru acasa"...... Eu nu am nimic cu ei dar oricum... Nu pot spune ca n-am avut si eu asa idei prin clasa a 8-a dar imi dadeam seama ca era ceva ireal la mijloc si nici n-am incercat toate nebuniile de experimente Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Daca pamantul, sau in general un corp cu masa foare mare, curbeaza spatiul, conform principiului actiunii si reactiunii, ce face spatiul? Nu ca as fi destept eu, au pus unii intrebarea asta si altii mai isteti nu prea au putut sa raspunda. Link spre comentariu
valangjed Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Principiul actiunii si reactiunii se refera la corpuri si forte, spatiul nu este corp iar curbarea spatiului nu se datoreaza unei forte deci principiul actiunii si reactiunii n-are nicio treaba cu curbarea spatiului. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Daca pamantul, sau in general un corp cu masa foare mare, curbeaza spatiul, conform principiului actiunii si reactiunii, ce face spatiul? Nu ca as fi destept eu, au pus unii intrebarea asta si altii mai isteti nu prea au putut sa raspunda. Daca cunosteai principiul lui Newton in ceea ce tine de actiune si reactiune nu cred ca avea sa pui intrebarea, acolo este vorba de corpuri nu de notiuni imaginare :)Curbarea spatiul-timp este ceva ce tine de domeniul fantasticii, nu m-am impacat niciodata cu notiunea de spatiu-timp, pare a fi aberatie. Daca ar exista un spatiu-timp deformat de un corp de masa mare, corpurile din jurul lui ar trebui sa se miste dupa alte legitati, nu dupa cele pe care le stim. Gravitatia se va explica mai bine in fizica cuantica cind se va descoperi gravitonul Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 @valangjed Esti absolut sigur ca spatiul nu este un corp? @MaesTTro Dupa umilele mele cunostinte, corpurile cu o masa foarte mare curbeaza razele de lumina. Oamenii de stiinta sovietici au demonstrat de mult acest lucru. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Ai naibi de rusi cum inventeaza ei tot, de la apa calda pina la mersul pe jos, ceilalti sint toti niste timpiti. De Albert Einstein ai auzit? o sa ai surpriza vietii cind o sa citesti "despre el" inclusiv de teoria curbarii luminii , demonstrata ulterior..... Link spre comentariu
valangjed Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Nici in mecanica clasica nici in cea relativista spatiul nu este definit ca fiind un corp.. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 @valangjed Esti absolut sigur ca spatiul nu este un corp? @MaesTTro Dupa umilele mele cunostinte, corpurile cu o masa foarte mare curbeaza razele de lumina. Oamenii de stiinta sovietici au demonstrat de mult acest lucru. Nu poti spune ca spatiul este un corp, existau teorii in care se spunea ca spatiul este umplut de eter dar s-a demonstrat ca nu este asa. Mi-ai dat exemplu cu razele de lumina pentru ca ele se deplaseaza in spatiu,trebuie sa ai in vedere ca razele de lumina au masa, sint fotoni , e si normal ca un corp de masa foarte mare sa devieze traiectoria luminii. Din creatiile lui Einstein imi place mai mult ceea ce tine de Efectul Fotoelectric este ceva mai real, nimeni inca nu a demonstrat o mare parte din celelalte teorii ale lui, nu sint complet valabile cit timp nu exista exemple reale. Aceasta "curbare al spatiului-timp" despre care vorbiti a fost demonstrata in timpul unei eclipse cind s-a observat o stea a carei vizibilitate trebuia sa fie acoperita de soare si luna. A vazut cineva vreodata un spatiu curbat? In cazul in care il gaseste cineva,anuntati-ma si pe mine. Link spre comentariu
nelute8 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Surpriza vieții ? Iată că e perfect posibil gravitonul ! Rămâne doar, să uitați savanții de acum sute de ani, care au teorii la nivelul vremurilor lor, și să coborâți puțin pe pământ, dezvoltând ceva , de azi înainte. Deja sunt grupuri de studii în mai toate statele lumii, inclusiv acolo unde s-a interzis cu desăvârșire , abordarea acelei tehnologii, sub pretext că e de natură strategică, în fond habar n-au de cât de josnici și înjosiți sunt, grupuri care deja au rezultate destul de bune. La început de secol trecut, Tesla făcea ravagii în lumea științifică a „savanților” care n-au făcut decât să se supună unor grupuri de „binevoitori” ai civilizației umane, adaptând rezultatele experimentelor lor după bunul plac, punând la dispoziție (Tesla), cele mai importante și viabile invenții privitoare la energie, despre care nimic nu pra se știe azi, iar acum, tot la început de secol, altcineva vine cu teorii ce „răstoarnă” tot, teorii pe care sigur nu le vrem, ca fiind reale și utile pân* la urmă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum