Vizitator Tic Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 ieri (anu trecut) am lasat pc deschis pe forum si am lucrat una alta, dupa care am vazut topicul asta si am intrat pe directionarea facuta de dany_t sa ma descretesc, surpriza a fost ca am luat virusul cu politia romana. l-am pacalit putin dar totusi nu pot scapa de el, nu inteleg cum se poate lua un virus de pe youtube sau de pe un mesenger pe care il folosesc pentru a comunica cu 2-3 prieteni.poate are careva solutia la acest virus de tot kt ca mi-a stricat revelionul.Ca sa scapi de mizerie asta nu ai decit trei alternative:1.Salvezi pe celelalte partitii tot ce ai pe discul C si vrei sa pastrezi, filme, fotografii, fisiere, etc.Bootezi de pe stick cu un linux oarecare, apoi stergi din radacina fiecarei partitii fisiere ce ti se par suspecte ce nu au fost puse de tine acolo...cu terminatii ciudate de .inf sau chiar unele fisiere fara nici o informatie.Dupa asta bagi discul de sistem si instalezi din nou sistemul, cu optiune de formatare partitie.Pui din nou toate cele necesare...si dai marunt din barba, blagoslovind tehnic.... 2. Poti scana on line calculatorul pe situl unui producator de antivirus dar trebuie sa ai teava serioasa si rabdare. Dar nu da intotdeauna rezultate.3. Poti incerca sa devirusezi singur dar trebue rabdare si cunostinte. Si asta e valabil pina la prima restaurare automata a sistemului...ca apoi o iei iar de la capat.E un veritabil PERPETUM MOBILE ! De obicei acesti virusi ii iei singur de la prietenii de mess (Link-uri ce apar trimise de ei catre adrese aiuristice) sau downloadezi fisiere din locuri magice, fara a fi atent ca in fond tu nu iei fisirul cautat ci un fisier executabil care isi aduce din internet ajutoare....20...200 virusei pina te pune "down" Link spre comentariu
costinium6 Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 gata, l-am scos cu Malwarebytes, mai avea vreo 40 de amici care faceau trimitere la reclame cu pariuri, pe 990.ro cred ca am calcat in el. Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 gata, l-am scos cu Malwarebytes, mai avea vreo 40 de amici care faceau trimitere la reclame cu pariuri, pe 990.ro cred ca am calcat in el. Astfel de site-uri sint peste tot, vrind nevrind toti dam in ele, e indeajuns un singur click din neatentie si se deschid "1000" de pagini si in plus nus` ce programel "ajutator" care umple calculatorul de multe prostii nedorite, de regula spre pagini de pariuri sau jocuri, oare nu se pot reclama "undeva"? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Nu se pot reclama nicaieri, fiindca nu te obliga nimeni sa dai click pe ele. Ati observat sigur, diversele ,,joculete,, care te invita sa tragi cu arcul in nu,s ce tinta, sau sa impusti rate, etc. Sunt din ce in ce mai multe pe diverse pagini.Daca ai apucat sa dai clic acolo, nici nu stii ce te asteapta. Trebuie sa fii foarte vigilent pe ce dai click in zilele noastre, internetul a devenit un loc ,,infectat,, din cauza unor astfel de site-uri capcana.Poti instala programe ce blocheaza reclamele, dar e enervant sa lucrezi asa, tot timpul te intreaba ce sa blocheze, etc. Link spre comentariu
costinium6 Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Virusul cu politia si cu modalitatile de plata il inteleg, pentru ca realizatorul are un beneficiu dar pe alti creatori de virusi care doar strica nu ii inteleg. poate sentimentul de putere ii mana, sa vada si altii ca poate strica un pc de la distanta, genul asta de oameni sunt atat de prosti ca nu realizeaza faptul ca cel afectat nu vede cine l-a infectat. Genul asta de indivizi retrograzi ar putea avea acelas sentiment de putere si daca ar realiza programe care sa ajute la anumite optimizari si pe langa asta ar putea fi laudati in mod public iar sentimentul de putere ar fi mult mai mare pe langa satisfactia de a ajuta si aprecierea altor persoane. dar astia sunt prea intunecati la minte din cauza frustrarii si a unei putze foarte mici Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Pai virusii au de obicei doua categorii de creatori. Unii care au un scop clar material (furt de parole, identitati, adware, spam, etc) si altii care sunt creati de copii tembeli care au minte dar nu stiu ce sa faca cu ea si au ,,satisfactia,, ca au stricat nu stiu ce servere sau ca au blocat nu stiu cate calculatoare, ce tari sunt ei in fata lor Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Nu se pot reclama nicaieri, fiindca nu te obliga nimeni sa dai click pe ele. Ati observat sigur, diversele ,,joculete,, care te invita sa tragi cu arcul in nu,s ce tinta, sau sa impusti rate, etc. Sunt din ce in ce mai multe pe diverse pagini.Daca ai apucat sa dai clic acolo, nici nu stii ce te asteapta. Trebuie sa fii foarte vigilent pe ce dai click in zilele noastre, internetul a devenit un loc ,,infectat,, din cauza unor astfel de site-uri capcana.Poti instala programe ce blocheaza reclamele, dar e enervant sa lucrezi asa, tot timpul te intreaba ce sa blocheze, etc. Nu la astea ma refer, sint pagini care atunci cind le accesezi se mai deschid citeva in paralel, nu ma refer la a face clic pe ceva anume, pe o reclama gen impusca ratele de exemplu, ci doar la o pagina pe care o deschizi, in urma unei cautari. Sau pentru a vedea nu stiu ce filmulet trebuie sa instalezi un nu stiu ce plugin, acuma daca este interzis sa descarc filme de exemplu astfel de porcari de ce exista? In acest caz nu se pune problema ca personal sa ma reped la a da clic, am cam tot ce-mi trebuie pentru a vedea un film si tot ce-mi apare in astfel de cazuri sigur e "facatura" dar sint multe cazuri pe care le cunosc care au facut greseala, in necunostinta de cauza bineinteles. Ar fi si o parte buna, dupa ce patesti odata de doua ori prinzi experienta si nu mai faci......Si intradevar internetul a devenit si devine din ce in ce un fel de groapa de gunoi unde "arunca" fiecare ce vrea, daca acest "aruncat" ar fi in sensul de bine/util ar fi ok dar majoritatea sint numai mizerii. Astea nu sint "interzise"? daca download filme este interzis? Link spre comentariu
costinium6 Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 De copii aia tembeli vorbesc, am vazut vreo doi, ei nu fac diferenta intre un patent si surubelnita, am instalat la cineva un generator de avarie si copilul familiei care avea vreo 20 de ani nu stia decat sa deschida poarta, cred ca nici ce i se pune in fata de mancare nu stie ce este. respectivii au pielea foarte alba din cauza ca nu ii vede soarele si pe strada nu au pasi regulati pentru ca nu au invatat sa mearga. Eu personal le recomand sa moara mai repede.Cer scuze de duritatea mesajului dar lumea ar fi mult mai frumoasa fara retrograzi activi. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 am vazut undeva cum se face pacaleala . cu doua firicele subtiri. Hi hi hi Link spre comentariu
sorin_florin Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 uite ce a inventat niste romani motor magnetic https://www.youtube.com/watch?v=V_PHwhBAF2E asta da Link spre comentariu
zal Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Uite şi explicaţiile de la Ahmed: Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Au si turcii "d-astea": Link spre comentariu
nickrvl Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 uite ce a inventat niste romani.................. Daca Romanii "a" inventat atunci "are" si Turcii si oricine altcineva, deci gata? nu mai am nevoie de gaz de la Rusi? Si totusi, magnetii!!!!, de unde "ia astia" magnetii? pentru ca inteleg ca sint "free", nu? altfel motorul nu ar mai fi "free". Biblia zice "crede si nu cerceta....", dar eu nu pot, i-mi pun si eu intrebari ca omu` cind nu are ce face...... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Ce frumos arată toate ,,invențiile,, pe YT, păcat că nu știu toți scopul real al postărilor respective. Unele sunt doar farse de copii tâmpiți, altele sunt doar pentru a căpăta vizualizări cu scopul de a câștiga bani din reclamele conexe filmulețelor.Există și știință adevărată pe YT, dar nu se înghesuie mulți s-o caute, mai bine cască ochii cu uimire cum fac unii energie moka Link spre comentariu
verde Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 nickrvl , "Biblia zice "crede si nu cerceta...."," unde zice? ca io n-am gasit, am gasit in schimb, "cercetati toate lucrurile si luati ceea ce este bun". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum