viopa Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Acum cativa ani , chiar in 24 decembrie , vine un bun prieten cu o astfel de instalatie de pe vremea cand eram copii sa o repar.La fel era cu socluri scoapte de caldura, becuri arse si culmea, cica sa-i pun becuri din "plastic", adica LED-uri. Prieteneste i-am spus ca am cumparat de la un magazin o instalatie noua chiar cu cateva zile mai inainte si i-am dat eu banii sa-si cumpere alta. L-am lamurit ca a face acea modificare este ca si cum ti-ai face o camasa noua dintr-o camasa veche de a tatei... Cat priveste calitatea becurilor aflate pe piata nu depinde de magazinul de unde le cumperi, ci de producator. Asa ca parerea mea este ca nu se merita o astfel de instalatie. Link spre comentariu
ctepeo Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Dacă eşti nostalgic, se merită! La una precum cea din stânga imaiginii (acea cu "abajurul" care imită steluţele de artificii), cum se face înlocuirea becurilor? Nu am reuşit să scot, deşi pe vremuri am avut pe mână aşa ceva (da' nu am apucat să salvez becurile... ) . Am luat-o azi din talcioc şi e funcţională. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum