Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare instalatie pom de iarna - NUFAR

Vizitator rosix

Postări Recomandate

Acum cativa ani , chiar in 24 decembrie , vine un bun prieten cu o astfel de instalatie de pe vremea cand eram copii sa o repar.La fel era cu socluri scoapte de caldura, becuri arse si culmea, cica sa-i pun becuri din "plastic", adica LED-uri. Prieteneste i-am spus ca am cumparat de la un magazin o instalatie noua chiar cu cateva zile mai inainte si i-am dat eu banii sa-si cumpere alta. L-am lamurit ca a face acea modificare  este ca si cum ti-ai face o camasa noua dintr-o camasa veche de a tatei...

Cat priveste calitatea becurilor aflate pe piata nu depinde de magazinul de unde le cumperi, ci de producator. Asa ca parerea mea este ca nu se merita o astfel de instalatie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian1961

4

• Dr.L

2

• carageae

2

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Dacă eşti nostalgic, se merită!

La una precum cea din stânga imaiginii (acea cu "abajurul" care imită steluţele de artificii), cum se face înlocuirea becurilor?  :84  Nu am reuşit să scot, deşi pe vremuri am avut pe mână aşa ceva (da' nu am apucat să salvez becurile... :aut:) . Am luat-o azi din talcioc şi e funcţională.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări