Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie difuzor vechi

Vizitator h05th

Postări Recomandate

Buna Seara,Am facut curat in pod-ul bunicilor si am gasit 2 piese mai antice .1 Radio "Atlantic"1 Difuzor maricel , cu marginea taiata .Am reparat eu Atlanticu , dar difuzorul se poate repara ? E ruginit 30% din elAstept un raspuns . Mersi

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Fara a mai deschide un alt topic indraznesc sa pun aici o intrebare .

Se poate vopsi conul unui difuzor din hartie ?

Din greseala , in cadrul unei petreceri la deschiderea unei sticle de sampanie s-a stopit difuzorul si a ramas patat foarte urat . Se pot vopsi conurile de hartie ?

Daca da cu ce tip de vopsea

Link spre comentariu

Dacă prin "con" te referi la membrană, ca să n-o rigidizezi - pulverizat cu cerneală, tuș, soluții de vopseluri de apă (guașă, acuarele)

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Vopsea acrilica pe baza de apa (fix apa, fara solventi prin ea), data prin aerograf. Se aplica straturi subtiri, fara sa se "umezeasca" membrana, rezultatul ar trebui sa fie satisfacator.

Ce se gaseste la spray e contraindicat (solventi foarte puternici, cantitate pulverizata mult prea mare), se vor modifica parametrii difuzorului.

Cica ar merge si crema de ghete aplicata "cu mila".

Link spre comentariu

Asa date cu pensula sigur arata nasol.

Daca sti sa dai nu arata, pentru ca materialul absoarbe, nu este ca pe metal sa ramana dare. Lafel si lemnul, absoarbe, nu raman dare, raman doar dupa ce se satura de"inghitit" dar trebuie sa bagi angro pana raman dare.

Link spre comentariu

Am primit sugestii de la o persoana sa iau tus specific incarcarii cartuselor de imprimanta , combin culorile in functie de cum vreau apoi amestec cu apa in proportie de 1/4 apoi se sufla sau se da cu un burete in 1,2sau 3 prize numai dupa ce priza anterioara s-a uscat.

Link spre comentariu

Cu conditia sa fie cerneala (ca tus nu se foloseste la imprimante) originala. Alea "compatibile" au niste retete dubioase. Si cand faci un calcul cat te-ar costa o rezerva de cerneala de calitate versus o banala cutie de vopsea Revell Aqua iti cam da cu virgula.

Spre exemplu: http://www.varuna.ro/jucarii/aqua-black-mat-revell-rv36108.html

Si se poate dilua in proportii aproape egale cu apa chioara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări