Vizitator h05th Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Buna Seara,Am facut curat in pod-ul bunicilor si am gasit 2 piese mai antice .1 Radio "Atlantic"1 Difuzor maricel , cu marginea taiata .Am reparat eu Atlanticu , dar difuzorul se poate repara ? E ruginit 30% din elAstept un raspuns . Mersi Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Se poate schimba suspensia cu totul, se gasesc ca piese de schimb.Trebuie demontat, sablat de rugina si inlocuita suspensia cu una noua. Link spre comentariu
Vizitator h05th Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Nu are suspensie . E dintr-o bucata , cum sar zice . Spre margini are 2 indoituri gen suspensie . Dar trebuie sa il tai cu foarfeca . Nu se mai gaseste pentru acel difuzor Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Ar prinde bine o poza la ceea ce aveti de reparat. Link spre comentariu
Vizitator claudiu_urban Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 daca difuzorul e rotund de 20 cm diametru va pot ajuta cu asa ceva , CON CELULOZA + SUSPENSIE CELULOZA DINTR-O PIESA 195MM http://claudiuurban.blogspot.ro/search/ ... date=false puteti pune o poza si ceva dimensiuni. Link spre comentariu
paul_78 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Fara a mai deschide un alt topic indraznesc sa pun aici o intrebare . Se poate vopsi conul unui difuzor din hartie ? Din greseala , in cadrul unei petreceri la deschiderea unei sticle de sampanie s-a stopit difuzorul si a ramas patat foarte urat . Se pot vopsi conurile de hartie ? Daca da cu ce tip de vopsea Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Dacă prin "con" te referi la membrană, ca să n-o rigidizezi - pulverizat cu cerneală, tuș, soluții de vopseluri de apă (guașă, acuarele) Editat Aprilie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Eu la Jazz-urile mele le-am dat cu crema de pantofi Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Merge și cu marker-ul. Link spre comentariu
paul_78 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ma gandeam la o vopsea care se gaseste la spray . Nu vreau sa arate ca dracu .Asa date cu pensula sigur arata nasol. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Vopsea acrilica pe baza de apa (fix apa, fara solventi prin ea), data prin aerograf. Se aplica straturi subtiri, fara sa se "umezeasca" membrana, rezultatul ar trebui sa fie satisfacator. Ce se gaseste la spray e contraindicat (solventi foarte puternici, cantitate pulverizata mult prea mare), se vor modifica parametrii difuzorului. Cica ar merge si crema de ghete aplicata "cu mila". Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Asa date cu pensula sigur arata nasol. Daca sti sa dai nu arata, pentru ca materialul absoarbe, nu este ca pe metal sa ramana dare. Lafel si lemnul, absoarbe, nu raman dare, raman doar dupa ce se satura de"inghitit" dar trebuie sa bagi angro pana raman dare. Link spre comentariu
paul_78 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Am primit sugestii de la o persoana sa iau tus specific incarcarii cartuselor de imprimanta , combin culorile in functie de cum vreau apoi amestec cu apa in proportie de 1/4 apoi se sufla sau se da cu un burete in 1,2sau 3 prize numai dupa ce priza anterioara s-a uscat. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Cu conditia sa fie cerneala (ca tus nu se foloseste la imprimante) originala. Alea "compatibile" au niste retete dubioase. Si cand faci un calcul cat te-ar costa o rezerva de cerneala de calitate versus o banala cutie de vopsea Revell Aqua iti cam da cu virgula. Spre exemplu: http://www.varuna.ro/jucarii/aqua-black-mat-revell-rv36108.html Si se poate dilua in proportii aproape egale cu apa chioara. Link spre comentariu
paul_78 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Foarte buna , nimic de comentat . Daca face treba este chiar recomandata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum