Bitza85 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Buna am atasat o poza in care apar legat 2 difuzoare de 4 ohmi fiecare , pe fiecare canal in parte, la care am adaugat un al 3 lea difuzor cu firele fiecare pe cate un canal ,respectiv + pe un canal la + , iar - pe celaltalt canal la -.Sperand ca nu v`am incurcat prea tare as dorii sa stiu care este impedanta finala pe fiecare canal in parte.Va intreb aceste informatii deoarece detin un amplificator yamaha ax-700 care cere difuzoare de minim 8 ohmi ,iar ce au eu au doar 4 ..si se incalzeste cam tare.Mersi Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Desfa facatura aceea de acolo ca mare minune cum ti-a scapat nears amplificatorul.Daca sistemul cere minim 8 ohmi, leaga cel putin doua difuzoare de 4 ohmi per canal.Legi plusul unuia cu minusul celuilalt si cele doua borne ramase se leaga ca un singur difuzor de 8 ohmi. Link spre comentariu
Bitza85 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Ele nu au functionat nici o secunda in schema de mai sus , au fost puse asa doar pentru poza ...si totusi care este rezultatul?Cati ohmi sunt pe fiecare canal? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 PE CANALUL R aveti 2ohmi si pe L 4OHMI ne tinand cont de dif care le vad bagate pe B Link spre comentariu
Bitza85 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Ok,am inteles!multumesc frumos pentru lamurire.Deocamdata las boxele legare normal adica 4 ohmi pe fiecare iesire! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 tot nu este bine.cate boxe de 4R aveti?puneti boxe pe toate cele 4 iesiri? Link spre comentariu
Bitza85 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Da, toate cele 4 boxe sunt de 4 ohmi, stiu ele ar trebuii inseriate si puse doar pe A sau B.Dar ele au mers in configuratia (4 ohmi pe canal) pe un Ax-500 de aproximativ 7 luni zi de zi,si nu am ascultat doar la volum mic , si pana acum nu am avut nici o problema.Dar acum am un Ax-700 si acesta vad ca se incalzeste unpic mai mult decat ax 500 ...posibil si de la consumul mai mare Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 din ce vad eu acolo spun minim 8R A or B acum daca ati pus A+B 4R sarcina pe final este de 2R.din ce scrie acolo puteti pune pe A sau pe B 8Rminim stanga dreapta sau 16R daca folositi si iesirea B.aveti grija ca a patit-o cumnatul meu pe un Pioneer tot cu minim 8R pana a luat foc cablajul Link spre comentariu
Bitza85 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Pai eu nu folosesc decat A sau B ...niciodata A+B Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 E ca şi cum ai avea o armă cu glonţ pe ţeavă, doar timpul pînă la tragedie e necunoscut. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Daca aveti 4 boxe de 4R legatile in serie pentru 8R si folositile pe amplificator asa daca nu riscati sa il ardeti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum