yo9hrb Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Acum 4 ore, Ovidanie a spus: Ce acumulator avea in original? Pb-acid sau de ăia cu potasă caustică? Dacă ar fi să-i faci acumulator, indiscutabil mergi pe Li-ion. Este cel mai ieftin. NiCd, format R14. S-ar putea sa-i aiba, am confundat-o eu cu alta. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Cel mai bine, upgradată pe Li-ion. Cred că stația este făcută să se alimenteze și din bateria mașinii, deci până in 16V nu ar trebui să fie probleme. Trei buc. Li-ion serie incărcați la max. livrează 12,8V. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Nu se alimenteaza decat de la acumulatorul lui, nu are nici o alta varianta. O sa incerc maine sa mai incarc acumulatorii aia, nu par prea avariati. Statia am luat-o cu 30 de lei de la un talcioc radioamatoricesc (parca la Campina). Functioneaza. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Daca acumulatorii au stat mult timp descarcati, nu mai sunt buni de nimic. Mai ales daca au fost descarcati adânc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Aveau vreo 11V in total. I-am pus la incarcat (200mA). Se pare ca sunt inca in viata. Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 In cat timp s-au incarcat ...daca s-au incarcat in 10 minute sau mai putin sunt varza Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 I-am pus de vreo ora. Inca trag curent. Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Incarca-i si pune-i la treaba apoi repeta operatiunea Link spre comentariu
yo9hrb Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Teoretic se incarca in 16 ore. Mai vedem, o sa-i descarc pe o sarcina (un bec), sa vedem ce mai stiu. Link spre comentariu
Costa Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Convorbire telefonica : -Ce reclamatie aveti? -Am primit BC546 cu terminatia B in loc de C -Pai asta aveam in cutia cu BC546, nu stiam asta cu literele, sunteti primul care reclama asa ceva doar am mai vandut si nimeni nu a refuzat marfa...daca vreti va trimit banii in cont -Nu-i vorba de bani e suma ff mica,am asteptat si nu am produsul dorit ,doar va rog sa corectati pe site -Ne scuzati si multumim pt intelegere. Link spre comentariu
Dxxx Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Da... si aplicatia era pentru navete spatiale... Tot ce difera este Hfe (beta / factor amplificare) - nu prea vad unde asta este critic. In plus nu discutam de vreun NPN special, ci de unul de uz general, oarecum TUN (tranzistor universal NPN) deci cam in 99% dintre schemele uzuale va face fata bine 546A in loc de 546C, deci cu atat mai mult B-ul va fi OK. Daca factorul de amplificare ar fi critic s-ar folosi vreun Darlington (component unic) sau s-ar monta doua tranzistoare din astea in conexiune Darlington. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Trebuie să înțelegi că cel ce vinde doar asta face, vinde. Nu știe mai mult. Link spre comentariu
Costa Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Inteleg ,mereu am tot inteles incat aveam stoc de "B". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum