VAX Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Domnule, electronica de baza (la nivel de dioda, tranzistor etc) a ramas aceeasi... ca acum 30 de ani. Cei mai multi sunt gaunosi la capitolul asta. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Acum 46 minute, djvas a spus: Asha este ! Electronistii amatori trebuie sa construiasca doar montaje foarte performante din 2 -3 tranzistori care sa bata la performante orice lucratura industriala .Altfel de ce sa le mai faci ... nu ? De asemenea aceste proiecte nu trebuie prezentate si discutate prea mult pe forum de electronica pentru ca "dujmanul asculta" si te trezesti cu ele implementate in ultimul racnet de Yaesu sau Icom. Nu mai zic ca daca trece samsung pe aici imediat implementeaza o cale comuna cu bf-uri in lcd'urile 4k si ramanem cu buza umflata.. ca doar au experienta asta... acum 30 de ani. Nu zic ca trebuie sa apreciati proiectele nimanui dar RST chiar face ceva practic si asta e de apreciat. Pe cand de la dumneata ... doar vorbe si zero contributie tehnica pe forum. de aia se si incearca discreditarea lui, era altceva daca in loc de pistol de lipit folosea un soft de simulare! Acum 36 minute, VAX a spus: Domnule, electronica de baza (la nivel de dioda, tranzistor etc) a ramas aceeasi... ca acum 30 de ani. Cei mai multi sunt gaunosi la capitolul asta. da, dar industria de profil este acum la alt nivel! si ciudat, dar nu da semne ca s-ar intoarce la superreactii sau receptoare cu amplificare directa! Link spre comentariu
yo3fhm Postat Martie 12, 2020 Partajează Postat Martie 12, 2020 Mai adaug ZuTech : SC Zutech Elemp Group SRL str. Dunarii nr. 17, Alexandria Tel: 0746-382-913 Email: [email protected] Link spre comentariu
tm07uxo Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Componente se mai poate cumpara si de pe eBay ... Avem si noi vinzatori care cred eu ca valorifica surplusuri militare sau industriale....Cred ca daca ne-am adresa direct ca si cumparator si nu prin eBay, prin bunavointa vinzatorilor am mai scapa de taxele de transport destul de mari....Personal sunt interesat de "soviet.vitage.electronics.shops'' daca stie cineva daca are magazin in tara, sau cum a-si putea lua legatura.. Multumiri. Link spre comentariu
telefunken Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Pai si nu se poate trimite un mesaj userului respectiv si sa aflati ce doriti? Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 daca sunt pe ebay nu poti sa-l contactezi pentru cumparare in afara lui Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Nici nu poti si nici nu cred ca vrei asta, riscul de a lua tepa creste foarte mult si nu mai esti protejat de ebay. Merita sa eviti comisionul ebay cu riscul de rigoare ? Link spre comentariu
telefunken Postat Aprilie 28, 2023 Partajează Postat Aprilie 28, 2023 O gramada de oameni de pe acest forum au telefonul lui https://www.ebay.com/str/valtek2005 Se poate negocia un pret mai bun decat cel afisat pe ebay. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 https://www.echipamentemilitare.ro/produs/statie-militara-armata-romana/ Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Are unu pe facebook ...cam 30 de lei dar lumea zice ca sunt varza....a evitat sa-mi spuna daca are tensiune pe el,face pe prostu' .Probabil ca zic bine ! Iei cutia si pui alti acc desi aia erau misto,erau de 4 Ah cred Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Ce acumulator avea in original? Pb-acid sau de ăia cu potasă caustică? Dacă ar fi să-i faci acumulator, indiscutabil mergi pe Li-ion. Este cel mai ieftin. Link spre comentariu
Costa Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Am cumparat cate ceva de la: Niden.ro Triticom.ro Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 am luat " plasa" cu Mestesugaretul.....poate e caz singular dar nu ar trebiu sa se intample...am pierdut 1 saptamana.... " Îți mulțumim pentru comanda ta! Salutare , îți vom pregăti comanda în curând. Vei primi un email de confirmare de îndată ce am expediat coletul." "Comanda dvs. este pe drum! Comanda dvs. a fost predată curierului pe care l-ați selectat. În 1-2 zile lucrătoare, veți primi un SMS de la curier cu intervalul orar de livrare și nr. de telefon al curierului. Puteți urmări traseul și starea comenzii apăsând pe butonul de mai jos ”VEZI COMANDA”. " " Comanda anulata Comanda #LUS60223 a fost anulata din cauza stocului epuizat....." Link spre comentariu
the same Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 N-am sa inteleg de ce comandati din RO. E chilipir? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum