Taraxacus Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Am o mica problema, am un Samsung S II pe care l-am scapat de ciment si s-a crapat putin sticla pe mijloc sus (cca. 10 mm). Touch screenul nu mai raspunde la comenzi in partea stanga, nu ma mai pot conecta la wireless, nu mai pot rasp la tel etc.S-a stricat T-Sceen-ul si trebuie schimbat sau s-a dislocat vreo legatura ceva care se poate reface ? Trebuie schimbat t-screenul pt ca in cazul asta mai bine iau un tel nou. Link spre comentariu
aly4quad Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Daca e vorba de Samsung I9100 Galaxy S2, s-ar putea sa fi nevoit sa-i schimbi display-ul cu tot cu geamul tactil (touchscreen-ul), si pretul va fi putin peste 400ron... Nu sunt sigur, dar o informatie mai precisa o gasesti la atelierele de specialitate din zona, si te rugam sa ne spui si noua cea mai ieftina varianta. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Da, este un GI 19 100, reparatia ma costa 480 RON.... la alt atelier mi-a cerut 500-550. Trebuie schimbat tot ansamblul, display, sticla si touch-screen. Un S 3 nou costa 950.... grea decizie :cry: Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Cauta, poate gasesti vre-un telefon identic scapat in apa si display/touch bune, sau alte defecte .Varianta cu display compatibil chinezesc se exclude din start in cazul tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum