Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 am un a-350 hifi 2x35 si imi bazae pe o boxa cred ca un canal e us stie cineva care ar fi solutia pt rezolvarea problemei si daca da eventual o solutie mai detailata as vrea cas incepator Link spre comentariu
Vizitator alaurentiu Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 doar bazaie sau se aude cu distorsiuni?daca doar bazaie este clar ca este ars. Are integrat separat pe fiecare canal ?(adica doua integrate identice montate in circuit) Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Asta nu e cu integrate,este cu tranzistori.A propos,vezi ca ai mii de subiecte pe forum legate de IEI A-350(o legenda autohtona in fapt). Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 da sunt subiecte ideea e ca bazae dar se aude si muzica si daca dau mai tare unetul meloiei acopera bazaitul am gsit si o rezistenta arsa R453 Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 ma gandesc ca daca ar fi ars nu sar mai aude muzica pe boxa o fi crapat sau o fi din filtraj Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 nu as renunta la ea ca sincer din cata amplificatoare,amplitunere,etc am avut a-350 hifi e cea mai jmechera ,se aude clar etc. Link spre comentariu
Vizitator alaurentiu Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 se auzea clar !Rezistenta este arsa sau rascoapta ca daca este rascoapta si este o rezistenta de putere se poate sa fie un difuzor putin afectat sau un filtru consuma sau poate chiar tinde catre 0 Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 nuu e arsa sigur e de 2,2 ohmi sau 22 nu stiu sigur dar am facut proba cu aceeasi rezistenta de pe celalalt canal care nu bazaie si surpriza problema persista ,am dezlipito iar am copletat canalul bun si acum sa vad ce dumnezu ii fac momentan merg pe un singur canal mentionez ca asa am primito de la inceput dar acum miam bagat nasul in ea, daca as sti ce trebuie schimbat as schimba ,boxele nu au probleme pt ca sunt noi Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Daca ai facut proba la fel ca si cum scrii e clar !! Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 sory .....omeni buni incercati sa scrieti si voi mesaje pe tel si apoi mai vedem cum sta treaba dar sincer eu nu vreau vreun profesor pt dictie ci un mester priceput deci ce trebuie sa schimb la a-350hifi Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Daca vrei sa nu o faci mai varza de cat este in momentul de fata,du-te la un electronist sa ti-o repare.Eu unul cred ca "scuipa" ceva CC pe iesire de a ars rezistenta aia. Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 ok iam scos siguranta de pe canalul ala o sa o duc la doctor mersi mult baeti Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 va anunt cu ce a avut Link spre comentariu
Vizitator marius_boo Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 totusi daca aveti vreo idee astept Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Am eu o ideie: subiectul asta nu are ce sa caute aici unde se discuta despre diferite tipuri de sonorizari sau lumini, nu depanari de amplificatoare defecte. Si fara titluri de genul "ajutor" sau alte asemenea, alege pe viitor un titlu scurt si la obiect. Si nu in ultimul rand evita postarile consecutive, sunt direct impotriva regulamentului... @alaurentiu Inainte sa postezi ceva asigura-te si ca stii despre ce este vorba, sa spui ca A-350 este pe integrate este o insulta la adresa sa, si totodata denota faptul ca nu ai auzit de el sau ca oricum stii foarte putine despre el, deci nu vad cum ai putea da tu sfaturi in depanarea sa, asadar repet, informeaza-te si apoi sfatuie. @marius_boo inteleg ca scrii de pe mobil, si totusi scrii prea agramat, mai multa grija ca se poate, ce daca dureaza cateva secunde in plus ca sa incepi propozitia cu majuscula, sa folosesti corect semnele de punctuatie si sa scrii toate literele fara prescurtari inutile? Nu e un concurs de viteza aici, si scriind cat mai ingrijit se poate, arati respect si la randul tau primesti respect. Si eu scriu de multe ori de pe mobil dar am grija sa o fac cat mai ingrijit. Revenind la subiect, testeaza amplificatorul fara semnal, decupleaza intrarea modulului defect de la restul amplificatorului si pune-o direct la masa, si vezi daca asa zgomotul din boxa persista, daca da atunci fa ceva poze cat mai clare ale modulului defect, pe ambele fete, si posteaza-le pe forum sa vedem exact ce ai tu acolo. Pana atunci voi muta subiectul la sectiunea incepatorilor devreme ce ai zis ca esti incepator. Link spre comentariu
Postări Recomandate