Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig Satellit 750

H Robert

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

3

• gabimix

2

• kuchta Petru

1

• franzm

1

Top autori în acest subiect

Eu vreau sa discutam despre Grundig Satellit 750 , daca nu se puteti justifica de ce alt model este mai bun abtineti-va.

Poate nu ai reținut aspectul prezentat mai sus , pentru lamurirea tuturor ar fi binevenite o poza cu " vinovatul " :) !
Link spre comentariu

Eu vreau sa discutam despre Grundig Satellit 750 , daca nu se puteti justifica de ce alt model este mai bun abtineti-va.

"Vreau sa imi cumpar un radio Grundig Satellit 750 vreau sa stiu daca mai are cineva asa ceva sau daca a folosit, ceva pareri despre el ar fi binevenite."Vrei sa "cumperi GS 750 si parereri despre el" sau vrei comparatii cu alt model? Hotareaste-te...Nu cred ca in rubrica CQ-YO o sa gasesti (prea multi) utilizatori de GS 750.Eu am cautat cu google (pentru tine) si am gasit 167 review-uri pro sau contra aici: http://www.amazon.com/Grundig-Satellit- ... ewpoints=1Daca nu cunosti limba engleza, foloseste google translate.P.S.: tonul tau Robert tip "QRT - incetati transmisia - abtineti-va - daca nu-mi raspundeti la subiect" este cam agresiv...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări