H Robert Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Vreau sa imi cumpar un radio Grundig Satellit 750 vreau sa stiu daca mai are cineva asa ceva sau daca a folosit, ceva pareri despre el ar fi binevenite. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Este vorba de Tecsun S-2000, n-a fost fabricat de catre Grundig si se vinde în SUA de catre Eton sub denumirea Satellit 750. Idem Satellit 800. Manualul de utilizare si o parere deloc pozitiva Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Grundig Satelit 2000, asta este aparat care merita toti banii. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Eu vreau sa discutam despre Grundig Satellit 750 , daca nu se puteti justifica de ce alt model este mai bun abtineti-va. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Eu vreau sa discutam despre Grundig Satellit 750 , daca nu se puteti justifica de ce alt model este mai bun abtineti-va.Poate nu ai reținut aspectul prezentat mai sus , pentru lamurirea tuturor ar fi binevenite o poza cu " vinovatul " ! Link spre comentariu
gabimix Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Eu vreau sa discutam despre Grundig Satellit 750 , daca nu se puteti justifica de ce alt model este mai bun abtineti-va."Vreau sa imi cumpar un radio Grundig Satellit 750 vreau sa stiu daca mai are cineva asa ceva sau daca a folosit, ceva pareri despre el ar fi binevenite."Vrei sa "cumperi GS 750 si parereri despre el" sau vrei comparatii cu alt model? Hotareaste-te...Nu cred ca in rubrica CQ-YO o sa gasesti (prea multi) utilizatori de GS 750.Eu am cautat cu google (pentru tine) si am gasit 167 review-uri pro sau contra aici: http://www.amazon.com/Grundig-Satellit- ... ewpoints=1Daca nu cunosti limba engleza, foloseste google translate.P.S.: tonul tau Robert tip "QRT - incetati transmisia - abtineti-va - daca nu-mi raspundeti la subiect" este cam agresiv... Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 31, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2013 As dori niste pareri despre el de la colegii de pe forum care au experienta cu radiourile, cu engleza nu este o problema. Poza cu radioul Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Eu am avut asa ceva , ceva mai mult de un an de zile . Acum am un Grundig Satellit 400 ... Daca te pot ajuta cu ceva , o fac cu placere ! Link spre comentariu
gabimix Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Un alt link pe tema (Grundig Satelit 750 warning) am gasit intamplator aici: http://www.eham.net/ehamforum/smf/index ... 764.0.html Se pare ca din Grundig-ul german care era echivalent cu caliatea si tehnologia germana, a ramas doar numele dupa ce a inceput sa fie produs in orientul indepartat. Sau cum zice KF7MUH ""Trust me, they are a "Pretty Face", nothing more."" 73 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum