Electron Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 Porturi deschide.Mult share.Upload se face.Download de ce nu? :smt093 Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 cica trebuie sa stai mult conectat ca sa iti creasca "ratingul". asta o stiu de la niste profesionistii dintr-o tara unde se cumpara un singur CD din fiecare soft, dupa care se multiplica exponential, cu eMule. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 Eu am reusit sa iau un fisier de cativa MB intr-o zi...si lasam la multi share...cred ca au uploadat sute de mega...dar o zi m-am chinuit la fisierul ala...Si dupa 2-3 zile l-am dezinstalat ;) Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 2, 2006 Partajează Postat Octombrie 2, 2006 esti fericit, eu am stat 2 zile sa iau 10k. numa ca nu a luat nimeni nimik de la mine. Link spre comentariu
chetross Postat Octombrie 10, 2006 Partajează Postat Octombrie 10, 2006 Mda, nu are absolut nici o importanta cat share ai. La fel si acel "rating" .. :smt005, nu exista .. Cea mai buna este versiunea eMulePlus http://emuleplus.info/ Tu trebuie sa ai grija la urmatoarele chestii si va fi bine. In primul rand te duci si setezi "connect to Static Servers Only". Apoi cauti frumos un netLimiter si pui limitare pe upload la 1k :P, ca esti roman si n`ai banda de dat la altii Atunci cand dai search la ceva fii atent la campul Sources ... alege unde sunt cele mai multe surse. Daca alegi de ex un fisier care are doar 2-3-4 surse, normal ca`ti merge cu 2-5-10k .... Mai mult, mai bine ... Apoi mai vezi o chestie, cand dai search in dreptul campului LastSeenComplete sa nu fie Never, ca nu`l iei in veci si`n pururi ... In rest, ce sa`ti mai zic, ca merge si cu 90-100k/sec Lasi calculatorul deschis noaptea, dimineata de obicei e gata ( noaptea viteaza creste destul de mult, pt ca sunt mai multe surse ... fusul orar, intelegi tu ) Bafta Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 eu umblu după jocuri vechi...tot ce pot spune e că pe emule am găsit 75% din ce-mi lipsea!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum