attilaa0 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Buna seara!La cest aparat a aparut pe display mesajul protect,initial am gasit urme de apa in aparat,dar dupa curatarea placii si apasarea butonului reset tot apare acest mesaj.am scos finalul afara (JCV8031)un integrat nou si ciudat ,dar tot nu dispare protect.eu stiam ca acest mesaj apare cand am scurt catre masa la una din iesiri.sau poate veni si din soft.am scos eepromul afara 24c02 am sters dar nici o schimbare.ce poate fi?Va multumesc. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Sunt niste combinatii de taste care se tin apasat impreuna cu reset.....dar nu le mai am notate :( Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Sunt niste combinatii de taste care se tin apasat impreuna cu reset.....dar nu le mai am notate :(Da !La modelele vechi le am dar asta este un model nou ,are si usb. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 e posibil ca "PROTECT" apara si atunci cand finalul audio e scos...probabil ca monitorizarea protetiei este prin "masurarea" tensiunilor de iesire (audio) ...iar daca ati scos finalul procesorul considera ca e scurt pe toate iesirile sale(tensiuni de iesire 0)...e doar o parere! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 interesant ce au scos la cele noi.....se poate...... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 interesant ce au scos la cele noi.....se poate......Buna seara!Eu nu stiu ce sa mai cred dar am avut Protect la alte modele.Daca era finalul dus am scos afara si am dat reset si gata.Daca era scurt la fire spre masa ,am decuplat rand pe rand am dat reset si gata.Dar acum s-ar putea sa fi facut o modificare astia de la Kenwood incat sa nu se poata pune decat finalul original.Ca altfel nu stiu ce sa mai cred.Si nu gasesc nici o documentatie despre acest final JCV8031 care seamana cu TDA7384 dar are cu 2 pini mai mult. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Da....am vazut ca kenwood si JVC (poate ca si la alte modele este), pe cablaj, mai erau 2 gauri date in plus la fina....banuiec ca deja se gandisera sa-l puna pe acesta.....tradu ce scrie aici http://monitor.espec.ws/section27/topic227684.html Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Da....am vazut ca kenwood si JVC (poate ca si la alte modele este), pe cablaj, mai erau 2 gauri date in plus la fina....banuiec ca deja se gandisera sa-l puna pe acesta.....tradu ce scrie aici http://monitor.espec.ws/section27/topic227684.htmlUitati!Seamana cu asta:TDA7851Asau cu tda7850A sau cu PAL012ADar la toate acestea le am putut adapta un tda7384. Link spre comentariu
Vizitator aba Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Odata montat integratul, mai trebuie facute si alte modificari? Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 http://www.filehost.ro/30838528/1585619_jpg/ Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 (editat) Acolo merge mai degraba TDA7560 cu terminatia A!!! Acela are pinii la fel cu originalul. . Editat Septembrie 8, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum