Vizitator codertux Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 salut, revin cu o intrebare... m-am luat cu alte treburi (de vreo cateva luni) si acum cateva zile mi-am amintit de displayurile alea (3) si m-am gandit sa le incerc. Toate bune si frumoase pana am vazut ca nu prea am unde lipi firele pe ele. Conectorii par a fi din sticla, deci banuiesc ca mai am nevoie de ceva pe care sa pot lipi efectiv? Vreo idee? Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 iti trebuie cauciuc cu linii conductoare in el, sau ma rog nush sa explic sau cum se numeste acel cauciuc, asa au ceasurile electronice de mana cu lcd, contactul intre sticla si pcb e cu cauciuc deala. Deci iti trebuie un astfel de cauciuc si faci tu un pcb pe care atasezi cablajul, faci traseele care sa se suprapuna perfect cu contactele de pe sticla si cu prelungire la marginea placii undeva la un conector . Link spre comentariu
Vizitator codertux Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 deci mai pe romaneste ma cac pe ele sau pot cumpara de undeva caucuicul ala sau mai exista alta modalitate de conectare? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 ecranul ala se "lipea" de placa cu un cauciuc. Iei un cauciuc si placa, iar de pe placa intrerupi legaturile si tragi fire. Nu te kk, ca miroase urat in "atelier" :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum