Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiecte complete de amplificatoare ( schema+PCB)

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul , AICI as dori sa se pozteze proiecte complete de amplificatoare adica schema si pcb daca se poate in format pdf ca sa fie mai usor de prelucrat. Daca fisierul depaseste 1mb va rog sa faceti cu WINRAR -ul mai multe arhive si sa le postati.

Multi din cei care sunt pe forum nu ca nu au cunostinte despre programele pentru facut pcb-uri poate sunt si experti in ele dar nu au talent la desenat si de multe ori renunta la un anumit proiect din lipsa unor pcb-uri ,care le-au inceput ,dar nu reusesc sa le duca la bun sfarsit (aici ma inscriu si eu :jytuiyu ).

Sper ca prin bunavointa colegilor electronisti sa avem parte toti de munca care au depus-o in realizarea proiectelor :aplauze

Am postat la amplificatoare subiectul pentru ca e printre cele mai vizitate sectiuni, dar cred ca ar fi bine daca s-ar posta si ALTE PROIECTE decat cele legate de amplificare.

Rog userii sa nu posteze comentarii pentru mentinerea curata a subiectului

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări